Twitter’da sizi geri takip etmeyenleri tek tuşla takipten çıkarmanız ve dilediğiniz kullanıcının takipçi listesini tek tıkla takip edebileceğiniz bu müthiş kod eklentisi için sadece bir tek şeye ihriyacınız var;

Chrome veya Firefox tarayıcı.

Yazıyı uzatmadan bu kod eklentisinin nasıl kurulacağı ve nasıl kullanılacağını hemen anlatayım (kurulum işlemi en fazla 2 dakika almaktadır)

Chrome tarayıcı sahipleri;

Linke tıklayarak https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo kod eklentisinin bulunduğu sayfaya gidin ve ‘Chrome için mevcut‘ butonuna basarak tarayıcınıza ekleyin.
Hemen ardından şu linke tıklayın http://monkeyguts.com/code.php?id=585 . Açılan sayfada sağ üst kısımda yer alan ‘Install’ butonuna daha sonra açılan pencerede sol tarafta bulunan ‘Install’ butonuna tıklayın.

Chrome tarayıcınızı kapatıp açın Twitter’a giriş yapın ve sağ tarafta çıkacak olan mini ikondan dilediğiniz işlemi dilediğiniz kadar gerçekleştirin.

Firefox tarayıcı sahipleri;

Linke tıklayın https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey
Açılan sayfada ‘Add to Firefox’ butonuna tıklayın ve kod eklentisini kurun. Sonrasında tarayıcınızı yeniden başlatın veya kapatıp açın.
Hemen ardından şu linke tıklayın https://monkeyguts.com/code.php?id=585 . Açılan sayfada sağ üst kısımda yer alan ‘Install’ butonuna tıklayın. Sonrasında ‘betik yükle’ ve ‘kur’ butonlarıyla/komutlarıyla devam edin.
Twitter’a yeniden giriş yapın ve sağ üst kısımda minik ikonu görün.



Kurulum işlemlerinden sonra takip etme işlemi için bir hesabın takipçi listesini açın ve ikondan işlemi başlatın. Takipten çıkarma işlemi için kendi takip ettiklerinizin listesini açın ve işlemi başlatın.

Bu kadar basit bir işlem. Size hem zaman kazandırır hem de bu eklenti sayesinde yeni hesaplar açıp takipçi toplayarak sonrasında hesapları satarak para kazanabilirsiniz.

Unutmadan; Bu sadece bir kod eklentisidir. Kesinlikle sizin istemediğiniz kimseyi takip etmez ve sizin hesabınıza diğer uygulamalar gibi kesinlikle erişim sağlamaz.

Kolay gelsin:)