lostyazilim
tr.link

Microsoft’un Renkli Kablosuz Şarj Standı!

4 Mesajlar 865 Okunma
lstbozum
tr.link

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)

Bizi kablolar gibi büyük bir yükten kurtaracak olan kablosuz şarj özelliği, henüz çok fazla üretici tarafından desteklenen ve yaygınlaşmış bir teknoloji değil. Akıllı telefon üreticileri arasında bu teknolojiye en çok ilgi gösteren Microsoft, neredeyse bütün üst düzey akıllı telefonlarına kablosuz şarj desteği vermiş durumda.

Ayrıca Microsoft, bu alanda yeni ürünler de üretmekte. Microsoft, yeni kablosuz şarj standını Nokia markasıyla piyasaya sundu. Kablosuz şarj teknolojisinin ürünlerinden biri olan bu cihazı, diğerlerinden ayıran en önemli yanı parlak ve renkli neon ışığına sahip olması diyebiliriz.

Microsoft bu ürün ile hem cihazınızın şarj olmasını hem de masanızın aydınlanmasını sağlıyor. Üç farklı rengi bulunan stant, telefonunuzu koyduğunuz gibi ışık saçmaya başlıyor. Bu özelliği her zaman kullanmayacağınız Microsoft tarafından düşünülmüş olduğu için, ışığın şiddetini ayarlayabiliyor veya kapatabiliyorsunuz.

Nokia DT-903 ismindeki cihaz, Qi kablosuz şarj standardını destekleyen her üründe çalışıyor. Fakat sadece Windows Phone işletim sistemine sahip olan cihazlar ışık ayarlarını kontrol edebiliyor. Gücünü USB’den alan ürünün yurt dışındaki fiyatı ise yaklaşık 60 dolar.

Kaynak: [B]Microsoft Renkli Kablosuz Şarj Aletleri [/B]

wmaraci
reklam

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
keşke telefon alırkan windows phone'lar şimdiki gibi uygun fiyatlı olsaydı koşar alırdım valla şunları gördükçe windows şu anda uçuşa geçti
BertugErdem

kişi bu mesajı beğendi.

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
telefonum normal şarj aletiyle şarj olurken en azından telefonumu kullanabiliyorum.
bu ürün saçma olmuş tamamen cep doldurmaya yönelik

ozergul.net/com

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)

cudjex adlı üyeden alıntı

telefonum normal şarj aletiyle şarj olurken en azından telefonumu kullanabiliyorum.
bu ürün saçma olmuş tamamen cep doldurmaya yönelik

Çok haklısınız +1 :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al