mimarcan adlı üyeden alıntı

Hocam kusura bakmayın da saçmalıyorsunuz, burası forumsa herkes fikrini paylaşabilir.

İğnelemek, cuvaldız batırmakla benim elime ne geçer ki. Özellikle de yazdım, herkesin fikri kendine.

Fikriniz çok özel bir şeyse patentini alırsınız ya da notere gidip onaylatırsınız olur biter.

Nice kişiler var ki, bilgisi tecrübesiyle ve insanlığıyla buradaki çoğu insan onların yanına bile yaklaşamaz.

En basitinden bu platforma daha yeni üye olmuş, ***'da uzun yıllardır yer alan, bu site aracılığı ile tanışıp, yüzyüze görüştüğümüzde, fikirlerini paylaşmış ve birlikte iş yapmaya başladığımız (projesinde yatırımcı olarak yer aldığımız) arkadaşlar da var.

Ve yine emin olun ki, bahsettiğiniz rakam çoğu arkadaş için çerezdir. Kaldı ki şu anda 2 adet VPS sunucuya (AYLIK) verdiğimiz bedel sizin talep ettiğiniz rakamın 3 katı. Sanırım bu örnek yeterli olur.

Burada ahkam kesmenin anlamı yok.

Burası forum ve herkesin fikri kendine bunun bilincinde olarak zaten size

'' Sizin kimsenin bir fikri fikir aşamsında almayacağını söylemeniz onun öyle olduğu anlamına gelmez. ''

dedim.

İnsanları eleştirmeden önce eleştirecek kadar bilgi toplayın !

'' Fikriniz çok özel bir şeyse patentini alırsınız ya da notere gidip onaylatırsınız olur biter. ''

Demişsiniz. Yukarıdada belirttim. Zamanım ve param olmadığı için satıyorum fikri. Zamanım ve param olsa zaten satmam patentini alır kendim geliştiririm.

''Nice kişiler var ki, bilgisi tecrübesiyle ve insanlığıyla buradaki çoğu insan onların yanına bile yaklaşamaz. En basitinden bu platforma daha yeni üye olmuş, ***'da uzun yıllardır yer alan, bu site aracılığı ile tanışıp, yüzyüze görüştüğümüzde, fikirlerini paylaşmış ve birlikte iş yapmaya başladığımız (projesinde yatırımcı olarak yer aldığımız) arkadaşlar da var. ''

Yukarıda arkadaşa yazdığım cevaba bakarsanız bununda cevabını alırsınız. Tabi olabilir burdaki 1 günlük üye herkesdan bile daha bilgili ve daha dürüst olabilir. Fakat bunu nasıl öğrenebilirim ? Yukarıdada dediğim gibi herkesin evine gidip tek tek tanışayımmı ?

'' Emin olun sizin yaşınız kadar benim NET ortamında tecrübem vardır. ''

Ne güzel adınıza sevindim. Akıl yaşta değil baştadır. Bende eminim sizin aklınızın 2 katı kadar akıl var.

'' Ve yine emin olun ki, bahsettiğiniz rakam çoğu arkadaş için çerezdir. Kaldı ki şu anda 2 adet VPS sunucuya (AYLIK) verdiğimiz bedel sizin talep ettiğiniz rakamın 3 katı. Sanırım bu örnek yeterli olur. ''

Bu örnek benim için sadece egonuzu öğrenmek için yeterli oldu. Ha şunuda bilin benimde babamın inşaat firması var. Mutaahit bir ailem var. Ama babama bağımlı bir hayat yaşamamak için çalışıyorum. Bilmemkimin oğlu olarak bilinmek istemediğim için. Paranızla artislik yapıcaksanız devam edin...

Burası '' ÖZGÜR '' bir forum bende düşüncelerimi yazdım.
Dahada tartışma istemiyorum. İşim gücüm var...