2#Sonra Anahtar kelimelerinin geçtiği bloglarda en az 500 kelimelik katma değer sağayacak bir içerik gir ve kendi içine de link verme.
2#Sonra Anahtar kelimen geçmeyen paravanlardan bu 500 kelimelik girdiğin makaleye en az 350 kelimelik bir makale ile hem tam url hemde 1 anahtar kelime üzerinden link çıkarak içerik gir.
Tüm hepsinin index almasından sonra.
2#'deki içeriğine 250 kelime daha ekleyerek güncelle ve ana sitene link çık.
İndexlendiğinde o 250 kelimeyi kullanarak anahtar kelimelerin geçmeyen sitelerden 2#'deki konulara tam url ile link çık.
:rolleyes:
Ek Olarak: Tamamen hatadır.
Bir üst mesajımda nasıl en etkili yol olacağını anlattım.
Arkadaş zaten. http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/paravan-blog-yazi-dizisi-130368.html buradaki konumdan örnekle gitmiş.
Vaktim olsa da devam edebilsem :(
Ustam benim de sormak istediğim bir şey var. Soruyu soran arkadaşın da işine yarayacak.
Bazıları diyor ki actıgın paravana hemen link çıkışı verme 1 aygecsin. Bu ne kadar doğru bazı arkadaşlarım acıyor paravanı kaliteli 600 kelimelik bir makale içinde 2 link falan çıkış var. Bu şekilde yapıyor sonra bir daha giriş yapmıyor. Yani tek ve kaliteli bir yazıdan bir def link çıkartıp bir daha o paravanı kullanmıyor.
Bazıları diyor ki actıgın paravana hemen link çıkışı verme 1 aygecsin. Bu ne kadar doğru bazı arkadaşlarım acıyor paravanı kaliteli 600 kelimelik bir makale içinde 2 link falan çıkış var. Bu şekilde yapıyor sonra bir daha giriş yapmıyor. Yani tek ve kaliteli bir yazıdan bir def link çıkartıp bir daha o paravanı kullanmıyor.