SEOZone14'te bir soru gelmişti. Paravan Blog ile ilgili.
"Anahtar kelimeniz çok ciddi rekabete sahip değilse paravan blog için harcayacagınız vaktinizi ve o güzelim içerikleri kendi sitenize yazdın 10kat daha fazlı olacaktır."
Diye cevap gelmişti.
Ustam mesela iç link site için iyidir ama bunun stratejileri var ve bir çok yönü. Ama faydalı. Ben de şunu merak ediyorum strateji olmadan soruyorum. MEsela 1000 kelimelik bir özgün yazıyı blogda yayınladım. Şimdi paravanda tek yazı bu. Ve bu özgün ve doygun makaleden 1 tane link çıkarttım siteme. Bu durumda benim siteye neden zarar gelir/gelmez ?
ortada spam durumu yok yani. Acılan paravana girilen bilgi faydalı. Senden daha geniş bir bilgi için kendi sitene link verdin. Burada organik olmayan bir durum yok gibi.
Ha bir çok paravan stratejisi var o ayrı mesele. Ben şuan uyguladım bir iç linkleme ile konularımı linkliyorum ve gercekten faydasını gördüm. Paravan yapsam da mutlaka site içi linkleme yaptığım tarzda yapardım.
ortada spam durumu yok yani. Acılan paravana girilen bilgi faydalı. Senden daha geniş bir bilgi için kendi sitene link verdin. Burada organik olmayan bir durum yok gibi.
Ha bir çok paravan stratejisi var o ayrı mesele. Ben şuan uyguladım bir iç linkleme ile konularımı linkliyorum ve gercekten faydasını gördüm. Paravan yapsam da mutlaka site içi linkleme yaptığım tarzda yapardım.