Şimdi seo da şöyle bir olay var. google 15 sene önce bugunkü algoritmayı yapamazmıydı yapardı. Neden yapmadı ? bilgiye actı. Ama yeterli veriye kavusunca artık secmeyi arttırdı. Bunu sektöregör de yapıyor. Mesela seo kelimesinde oldukça seçici her ayrıntıya bakıyor. ama diğer yandan hacamat kelimesinde üretilen kaç site var ki onlar içinde ince eleyip sık dokusun
yani anlayacagınız bomboş bir site hacamat kelimesinde ilk sıralara spam yaparak çıkar ve orada kalır. Fakat seo kelimesinde spam yaparsa cartayı ceker. Ben bunu detaylı bir incelemeden sonra söylüyorum. Bakın "hacamat kursu" kelimesinde ilk sıralarda hep benim arkadaslar var. Bakın iç seo ne alemde. İç seo değil iç bile yok sitelerde fakat ilk sıralarda. Ha bu hep böyle mi olur ? olmaz ! Birgün bu alanda içerik iyice artınca bu siteler hep patlayacak. Bende bastan sağlam gidip patlamamak istiyorum. Şimdi kararsız kaldığım konu rehber siteleri ne kadar güvenli. biliyorum ki oralardan backlink alsam kısa sürede çıkarım ama 2 sene sonra bunlar ayağıma ayak bağı olursa slimem eklemekten zor olur