sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

Valla bende şu site geliri x bilmem kaç ay = satacağın fiyat konusuna ayar oluyorum. Sanki sitenin geliri aylık 10 tl X 6 ay yada 12 = 120 tl olsun kücük oranlarda anlarımda aylık +100 tl geçen gelirlerde bu tamamen saçmalık. Gelirli siteyi bedavaya alacaklar sanki adam affedersiniz de enayi mi? 6 ay da gelirini çıkaracak neden satsın. Ya bırakın cidden bu konuda konusmak istemiyorum çok komik çünkü. Adamın koyduğu değeri yok öyle olmaz böyle olacak. Bu yaklaşım hiç profesyonel bir yaklaşım değil. Pahalı gelir anlarım pazarlık yaparsın bana uymuyor dersin ama. Yok öyle fiyat belirlenmez böyle belirlenir dersin kusura bakma adama gülerler

Aynen öyle hocam. Sonuçta bana göre domaini bile 5bin tl ediyor diyebilirim sonuçta herkesin ürünükendine değerlidir.

zenko56 adlı üyeden alıntı

site 5000 tl eder hocam. bakma sen kımseye..yılda 6000 tl kazanmıssın, ay hesabına vurarak yapsınlar matematigi. hem 1 senelik kazancına site alacaklar,hemde hıt isteyecekler, site zaten 2. sıradaymış. problem ne hala anlamadım ? hit, alacak olan arkadasın işi de geç hocam. sen aslan gibi seo yapmıssın, 2. sıraya çıkarmıssın,bir de 6000 tl kazanc elde etmissin.bırakta bu degerlerden sonra alacak olan arkadaslarda bir zahmet hit konusunda çalışma yapsınlar artık. Ayrıca serbest piyasa diye bir kavram vardır, isteyen o fiyata alır, isteyen ise almaz. amatorlük yapmayın

Hocam site 2.sırada değil 2.sayfada fakat sağlam bir seo ile çok rahatlıkla 2.sırada çook uzun aylar kalabilir çünkü site 8 senelik. Gerekli site içi ve dışı seolar ile 2.sırada 2 ay dursa bile gerekli ücreti çıkartacaktır zaten.