Webino
Webino -Web Yazılım & SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Arkadaşlar ben türkiye lokasyonlu türk sitesi açtım tamamen 3-4 aydır uğraşıyorum.Ben bu backlink olaylarını çok araştırdım fakat böyle bir makale göremedim.Sitem film izleme sitesi . Sizce yabancı devlet sitesi veya .edu sitelerinden film izle kelimesinden backlink alsam yükselirmiyim ?
Birde yabancı veya türk sitelerinden backlink alsam (100-200 tane) alexa sı tekil hitini bilmiyorum fakat 100-200 tane backlink aldım diyelim film izle kelimesinde yükselirmiyim yada google den banlanırmıyım bu gibi durumları bilmiyorum , yada yabancı bir orta ünlü siteden film izle kelimesinden backlink alsam kelimede yükselirmiyim boşamı gider ?
oguz10
www.akvaryumbaliklari.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
burdan bakabilirsiniz
http://www.wmblog.net/category/backlink/Sık backlink almayınız ara ara alınız.
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
K.G.U
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bencede sık sık backlink almayınız.
Webino
Webino -Web Yazılım & SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Peki üstte yazdığım gibi yaparsam neler olur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konunuzla alakasız olmasın backlink yoksa faydası olmaz belki zararı da olur seo ile ilgili bu konuda hangi makaleyi okursanız bunu söylediklerini zaten görürsünüz birde sayıdan daha değerli olan pagerank yani 100 tane 5 pagerank sayfadan backlink yerine 2 3 tane pagerank 8 9 siteden alın daha faydalı ve radara girmezsiniz
ayrıca penguin güncellemeleri hakkında araştırma yapın artık film ve indirme sitelerine içeriklerinin telif hakları sebebiyle Google kırmızı nokta bakıyor.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@macgezgini nin söylediği gibi fazla backlink her zaman zararlıdır. Bakma Adsense ve diğer reklam verenler, maalesef Türkiye'de düşük ücretler verdiğinden dolayı insanlar backlink satışına veya almaya yöneliyorlar. Backlink satışından gelir elde edildiğini gören yamyamlar da çöp sitelerden link satıyor. Gerçek backlink para verilmeden alınan linklerdir. Fakat bende ileride satış yapacak gibiyim. Yani durum bunu gösteriyor. Üzülüyorum ama Türkiye şartları maalesef böyle.
Adam gibi Türkçe film sitelerinden 8-10 link işini görür. Sen içeriğe odaklan.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Artık bir çok site sahibi nofollow yapıyor backlink almak zorlaştı :)
Ordu halı yıkama, Ordu halı yıkama firması,
https://www.ordualashaliyikama.com