Herkese yazdıkları için teşekkür ediyorum. Arkadaşın yazdığına katılıyorum aslında hazır e-ticaret sistemlerinden çok var hepsi birbirine benziyor rakip çok,açıp kapatanlar çok insanların çoğuda belirli sitelere gidiyorlar çok büyük iş yapmak gerekir ki kazanabilesiniz. aslında n11 tarzı bir site daha mantıklı olabilir gibi geliyo bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ?

Ek Olarak:

digi dükkan adlı üyeden alıntı

Fiziksel bir mağazanız yoksa ise hangi aşamada yüklü bir para ihtiyacınız olacak acaba merak ettim? Ücretsiz e-ticaret sistemleri de mevcut. Ve bunları kullanan binlerce kişide mevcut. Sonuçta e-ticaret yapıyorsunuz, stok söz konusu değil. Toptancı'dan gelen ürünleri, direk aynı gün müşteriye fatura edip kargolayacaksınız. Kargo ücretini de müşteriden tahsil ediyorsunuz.

Ayrıca ne iş ile meşgulsünüz bilmiyorum ama ben 10 sene IT olarak çalıştım ve hiçbir şekilde büyük teknoloji sitelerinden alışveriş yapmadım. Aynı ürünleri satan ve daha ucuza satan küçük sitelerde mevcut. Hep bu tarz yerleri tercih ettim ve hiç sorun da yaşamadım. Hem gelişmeye çalışan firmalara yardımcı olmuş oluyoruz, hemde büyük mağazadaki fiyatlardan daha ucuza almış oluyoruz. Bence e-ticarete bakış açınız çok yanlış. Gerçekten internet kullanmayı bilen kişiler, büyük siteler yerine küçük siteleri de tercih ediyorlar. Ki benim sektörümde de herkes bu şekilde çalışıyordu. Eğer toptancı dışında ürün alacaksanız, teknosa bimek vatan yerine bu küçük işletmeleri tercih edersiniz.

Ben aslen muhasebecilik yapıyorum,Ek olarak gelir sağlayabileceğim bir iş bulmak adına bu işe girmek istiyordum