lostyazilim

Dizimag yerine Dizimart

10 Mesajlar 1.049 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hakim217 hakim217 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek memur
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
internet üzerinden Yabancı dizi izlemek birçok kişi için olduğu gibi benim içinde büyük zevk.Dizimag gibi sorunsuz dizi izleyebildiğimiz bir site kapatılınca diğer hiç bir site onun yerini dolduramadı.reklamlar arasında boğuştuğumuz ve bir çoğu açılmayan siteleri takip etmektense kendi sitemi kurmak istedim.Şuan için içerik pek eklemedim.yarın tema hazır olacak bir terslik çıkmaz ise eğer.Sorunsuz bir şekilde tüm dizileri yayınlamayı düşünüyorum.Bu arada ücret karşılığında upload yapan arkadaşlardan tekliflerini bekliyorum.
site adresi dizimart

wmaraci
reklam

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Tema hazır olunca konu açsaydınız keşke. Bu şekilde çok kötü bir reklam olmuş.

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek memur
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
haklısınız evet 1 gün daha bekleyebilirdim.Lakin bu tema çok hızlı açılıyor ve siteyi açalı 3 gün oldu 1 gün geçmeden eklediklerimi indexe aldı bir süre daha bu temayla devam etsem mi diye düşünüyorum şuan

Ek Olarak: yeni tema eklendi fakat içeriğin spama düşmeden eklenmesi baya zaman alacak gerçek manada site olmasına bir kaç ay var

Ahmet217 Ahmet217 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek memur
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
güzel tema olmuş

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek memur
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Tema hazır olunca konu açsaydınız keşke. Bu şekilde çok kötü bir reklam olmuş.

asıl amaç her zamanki gibi google buradan kimsenin tıklayıpta dizi izleyeceğini pek zannetmiyorum

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

hakim217 adlı üyeden alıntı

asıl amaç her zamanki gibi google buradan kimsenin tıklayıpta dizi izleyeceğini pek zannetmiyorum

Google'dan gelen ziyaretçi ayrı bir canlı türü mü? Sizin siteniz izlenmeye değer değilse zaten burası orası yok. Şu laftan sonra da zaten birşey demeye gerek yok. Buradan link vereyim de oradan insan gelsin diye ucuz numaralar yerine, kendinizi biraz daha iyi anlatsanız buradan da siteye girip izlemek isteyen kitle bulurdunuz belki. Sitenizin tasarımı da görselliği de zaten kötü. Dizimag yerine gibi iddialı bir başlık açmak yerine bence önce sıradan blogdan farkınız olsun.

Reklam yaptığınız yere ve içindekilere de biraz saygınız. Madem buradan gelecek ziyaretçiden ümidiniz yok, o zaman reklam da yapmayın.

TheLacivert TheLacivert Invictus Maneo Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Psikolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 497 / 496
  • Ticaret 0, (%0)
Dizimag sadece scripti ve tema yerleşiminden dolayı tercih edilmiyordu, kendi çeviri ekibi vardı ve anlık çeviri dahi yapabiliyorlardı böyle bir site kurulmadıktan sonra hiç bir siteye bakmam ben.

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek memur
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

TheLacivert adlı üyeden alıntı

Dizimag sadece scripti ve tema yerleşiminden dolayı tercih edilmiyordu, kendi çeviri ekibi vardı ve anlık çeviri dahi yapabiliyorlardı böyle bir site kurulmadıktan sonra hiç bir siteye bakmam ben.

dizimag dizileri kendi serverında tutuyordu bu yüzden silinmek gibi bir derdi yoktu ve bu yüzdende zaten tutuklandı.Uyarılara rağmen dizileri silmedi.bu yüzden o kaliteyi artık bulamayız kimse tekrar göze alamaz

Ek Olarak:

NK1864 adlı üyeden alıntı

Google'dan gelen ziyaretçi ayrı bir canlı türü mü? Sizin siteniz izlenmeye değer değilse zaten burası orası yok. Şu laftan sonra da zaten birşey demeye gerek yok. Buradan link vereyim de oradan insan gelsin diye ucuz numaralar yerine, kendinizi biraz daha iyi anlatsanız buradan da siteye girip izlemek isteyen kitle bulurdunuz belki. Sitenizin tasarımı da görselliği de zaten kötü. Dizimag yerine gibi iddialı bir başlık açmak yerine bence önce sıradan blogdan farkınız olsun.

Reklam yaptığınız yere ve içindekilere de biraz saygınız. Madem buradan gelecek ziyaretçiden ümidiniz yok, o zaman reklam da yapmayın.

75klık sitem filtreye girdi 1 hafta sonra gelen 5knın altına indir evet googleden gelen ziyaretçi farklı bir canlı türüdür.dizi sitesiyle tasarımın ne alakası var.ayrıca dizimag dizimart isim benzerliğinden yola çıkmıştım yoksa dizimag kalitesinin kimse yanına yaklaşamaz

Flashher Flashher <?php ?> Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
dizibox tan kopyalayarak yükselmeyimi düşünüyorsun

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek memur
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Flashher adlı üyeden alıntı

dizibox tan kopyalayarak yükselmeyimi düşünüyorsun

aslında dizistden daha çok alıyorum.Neden gerildi bu konu anlamadım ki yükselir yada kalır o kadarda önemli değil benim için can sıkıntısı sadece

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al