-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
N** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bilgisayarda çalıştıracağım için javascript ile yapılmasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Bir listeye 100 - 200 web adresi eklemek istiyorum. Her adresi belirlenen süre kadar iframe içinde veya yeni sekmede açık görüntülesin.
Örneğin 10 saniye.
Link1.com 10 saniye görüntülendikten sonra Link2.com u 10 saniye görüntülesin, ve bu döngü olarak devam etsin.
Böylelikle hae web sayfasını sırayla 10 saniye görüntülesin.
xGhos
Yazılım Geliştirici
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
YAZILIM & SEO
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
masaüstü program olarak yapabilirim isterseniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben excel olarak makro ile ie açan bir uygulama yaptım 1 hafta önce forumda konu açtım paylaştım hatta amaç her gün açtığın sayfaları tek tıkla 1 kerede açmaktı aslında ama bu iş içinde kullanılabilir sonuçta açılacak tab sayısı istediğin kadar ayarlarsın sizin çözmeniz gereken bu sitesi eklenenlerin hergün açtığını nasıl anlayacak ve garanti altına alacağınız yoksa 2 3 farklı yöntemle bu iş yapılır zaten.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim yaptığımda 10 sayfa açılıyordu abartmadım maksimum 10 du istenildiği kadar ayarlanır site adreslerini sayfa1 den alıyordu ama aynı anda açılıyordu açıldıktan sonra excel ile alakası kalmıyor hit görünce aklıma benim yaptığıma benzer bir şey olmalı diye geldi
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.