Aylık 500Tl ücret ödedim vds server kiraladım adam uyanıklık yaptı şuan mahkemeliğiz başka birisinden yine vds server kiraladım daha 24 saat dolmadan vds server sildi server rootlanmış dedi onca para verirken ucuz etin yahnisi nerde oluyor anlayamadım ? bunlar kavun değil ki koklayarak alayım nedense bu prof. insanlar hiç bana denk gelmedi bir gün o prof. insanlarla karşılaşırız inşallah
Ucuz etin yahnisi derken, ucuz fakat kaliteli iş yapan arkadaşlarımızı tenzih ederim. Onların paraya ek duaya da hakları vardır. Kavun değiller ama geçmişlerini öğrenebilirsiniz, Yıllanmış köklü firmalar var ve her ne olursa olsun mutlaka en azından yedeklerinizi neyapar eder bulur verir en azından emek zaafiyetine uğramazsınız.
Köklü firmalardanda yaşadığım bir anıdır ; Adam VDS'i kiralar, içine türlü zımbırdı doldurur, a*d*l*t tan tut hertürlü şeye kadar, tutar bu sunucuyu bunlara alet eder, VDS aracılığıyla başka sunuculara saldırır, DDos 'tan tut Brutal'e kadar h*c*k 'ın alasını yapar Sunucuyu hertürlü kötü emele alet eder sonunda VDS kapatılır. Böyleleride var.
Sizin yaşadığınız şansızlık, ben birkere yüzyüze tanımadan 1-2 yıllık şirketten VDS asla almam. hele hele aylık 500 TL ye yolda bulsam almam.