lostyazilim
tr.link

WPtouch Mobile Plugin

17 Mesajlar 2.639 Okunma
acebozum
tr.link

eroroman eroroman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 30 / 39
  • Ticaret 14, (%93)
Reklam eklemek isteyene yardımcı olabilirim

Başarı Tesadüf deyildir ....
wmaraci
reklam

dodanli dodanli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Sigorta
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 21 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

eroroman adlı üyeden alıntı

Reklam eklemek isteyene yardımcı olabilirim

Pro kullanmıyorum ve reklamı sadece tema en alt yani açıklama kısmına ekleyebiliyorum. Pro olmadan da istediğimiz yere ekleyebiliriz diyen varsa yardımcı olmasını rica ederim.

Ek Olarak:

dodanli adlı üyeden alıntı

Pro kullanmıyorum ve reklamı sadece tema en alt yani açıklama kısmına ekleyebiliyorum. Pro olmadan da istediğimiz yere ekleyebiliriz diyen varsa yardımcı olmasını rica ederim.

Yok mu bir bilen?

eroroman eroroman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 30 / 39
  • Ticaret 14, (%93)
kodlarla oynayarak yapabilirsin örnek olarak www.mobiltvizle.info bakabılırsın

Başarı Tesadüf deyildir ....

eusanmaz eusanmaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ticaret Rehberi İşletmeni
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 132 / 36
  • Ticaret 2, (%100)

metinbalci adlı üyeden alıntı

arkadaşlar ben bu ürünün tam sürümünü ücretli kullandım . malesef pek memnun kalmadım ayrıca google bu tür eklentileri pekte fazla sevmiyor . gerçekten inanın samimiyetlike söylüyorum bir arkadaşla tanıştım wm aracında bu işi profosyonel bir şekilde yapıyor ve sadece mobil değil tüm cihazlarda çok uyumlu çalışıyor ve seo konusundada sizi bir adım öne getiriyor arkadaşın nicki esneragah diye bulabilir iletişime geçebilirsiniz. örnek verirsek www.granitcesitleri.org dan inceleyebilirsiniz

Google sevmediği şeyi neden tavsiye etsin ?

Temanızı değiştirmek istemiyorsanız WordPress platformu içinde kullanılabilecek diğer seçenekler de vardır. Üçüncü taraf çözümleri sitenize mobil uyumluluğu işlevleri ekleyerek yardımcı olabilir. Bu, WordPress'in eklenti mimarisi yardımıyla sağlanır. Çözümler arasında şunlar bulunur:
Jetpack, site sahiplerinin kendi barındırdıkları sitelere wordpress.com'un barındırdığı sitelerdeki mobil dostu özellikleri sunar.
WPTouch, sitenizin ayrı bir mobil dostu sürümünü oluşturmanızı sağlayan bir eklenti çözümüdür. Masaüstü temalarınız aynı kalır. Siteniz, mobil cihazlardan gelen ziyaretçiler için farklı bir tema görüntüler. Pek çok tema seçeneği vardır.
WP Mobile Detector, tıpkı WPTouch gibi, mobil cihaz kullanan ziyaretçilere bazı temalar sunar.

wmaraci
wmaraci

Farazi Farazi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 157 / 54
  • Ticaret 3, (%100)
Google neden sevmiyor acaba bende çok merak ettim? Benim site responsive olduğu halde WPTouch kullanıyorum. Fakat ya ayarlardan ya da kullandığım cache eklentisinden olacak bazen benim tema geliyor bazende WPTouch.

www.parapratik.com

gokturkk gokturkk Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 581
  • Beğeniler 109 / 108
  • Ticaret 10, (%100)
Arkadaşlar biri kuyuya bir taş atıyor herkes o taşı çıkarmak için uğraşıyor. Eğer kullandığınız tema responsive ise hiçbirine ihtiyacınız yok, google in istediği açık ve net siteniz şu testten geçiyorsa sorun yok.

Ha şahsi fikrimi sorarsanız işin en temizi html ile oluşturulmuş bir mobil template dir. Deneyin kısa sürede mobil sürümün ana sitenizi geçtiğini göreceksiniz.

Siz Çoksunuz. Biz Türk !

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Responsive tema kullanmıyorsanız bu eklentiyi kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Eklentinin en güzel yanı normal tema düzenler gibi eklenti içerisindeki temaları düzenleyebiliyorsunuz. Kod bilginiz varsa pro sürüm olmadan da pek çok şeyi yapabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al