lostyazilim
tr.link

Youtube Hakkında Sorular

4 Mesajlar 814 Okunma
lstbozum
tr.link

Penunbra Penunbra <?web Geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 218 / 117
  • Ticaret 4, (%100)
Merhabalar;

Yardımcı olucak arkadaşlar için birkaç sorum olucak buyrun.

1.Youtube'da w4rez , full , illegal program,oyun kurulumlarını anlatmak telif , kanal kapanma , video silinme , para ödenmeme gibi şeyler varmı yoksa paylaşmak serbest mi ?
2. Youtube özel url 1 ay geçmesine gerek banner gibi kuralların hepsini yapmış olmama rağmen özel url giremiyorum diğer onaylama türü olarakda site doğrulama vardı doğrulamadım yinede olmadı ne yapabilirim ?

Şuan için aklıma takılan cevapsız sorular bukadar umarım yardımcı olabilirsiniz.

Not: Konuyu açıcak yeri tam bulamadım bende en uygun burayı buldum açtım eğer ki yanlışsa affola.

Ek Olarak: Güncel...

Ek Olarak: Güncel...

wmaraci
reklam

Suuzoo Suuzoo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Benim de bir sorum olacak. Resimde ok ile gösterdiğim kısım, doğruda benim adsense hesabına mı aktarılacak yoksa kesinti fln mı olacak?

tayfunsg tayfunsg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blog yazarı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 4, (%100)

Suuzoo adlı üyeden alıntı

Benim de bir sorum olacak. Resimde ok ile gösterdiğim kısım, doğruda benim adsense hesabına mı aktarılacak yoksa kesinti fln mı olacak?

Orada gördüğünüz tahmini kazançtır. Hesabınıza yatacak olan ise kesinleşmiş kazançtır. Tahmini kazanç üç aşağı 5 yukarı oynamalar olur. küçük oranlarda para eklenir ya da çıkarılabilir. ama kesinleşmiş kazanç sizin hesabınıza bir aksilik olmadığı durumda yatar. Adsense'da vergi kesintisi falan da yoktur ne kazandıysanız direk olarak hesabınıza aktarılır.

Durma team'in 1. sorusunu cevaplıyayım (uzun süre olmuş muhtemelen cevabını bulmuştur ama belki başkasına yardımcı olur)

youtube'da illegal içeriklerin tamamı yasaktır (warez, telif hakkı içeren). yakalandığınız zaman muhtemelen önce uyarı sonra kanal kapanma cezası alırsınız ve adsense hesabınıza ban yersiniz.

Tayfun

EmreTaner EmreTaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 694
  • Beğeniler 44 / 128
  • Ticaret 5, (%100)
Partnere bağlı iseniz kesinti olur.

ETC Mobile Apps