Katiliyorum hocam youtube videolarinin indirme linklerini de oynatmiyor. Sanirim liknler .flg .mp4 gibi bitmesi gerekiyor.
eger geliştirilirse gavur icadi kullanacagimiza Türk playeri suan yuksek hitli sitemde ve yeni yapacağım projemde kullanmak isterim
eger geliştirilirse gavur icadi kullanacagimiza Türk playeri suan yuksek hitli sitemde ve yeni yapacağım projemde kullanmak isterim
Hocam eline sağlık çok güzel olmuş geliştirilirse daha iyi olur :D
Öneri : Youtube videolarını oynatma özelliği gelirse tadından yenmez. Ör: jwplayer
Öneri : Youtube videolarını oynatma özelliği gelirse tadından yenmez. Ör: jwplayer
Oynatıcıyı javascript tabanlı geliştirdim. Youtube olayını da araştırmadım değil. Youtube API kullanılarak sadece youtubedaki videolar oynatılabiliniyormuş. Ama bununda kısıtlamaları var. Örneğin kalite seçimi yapılamıyor, sap altta youtube logosu çıkıyor vs. Fakat PHP ile bir uygulama geliştirilir ve youtubedaki videoların mp4 formatındaki linkleri bulunabilinirse zaten CKPLayer bunu çok kolay bir şekilde oynatabiliyor. Benim PHP hakkında bu derecede yazacak bilgim olmadığı için bu fikri şimdilik es geçtim. Ama ben yapıncaya kadar bir başkası PHP'de böyle bir uygulama geliştirirse de entegre etmek çok kolay :)