lelouchvib adlı üyeden alıntı

VPS,VDS,hemen hemen her panel türü hakkında üst düzey bilgi sahibiyim.
Teknoloji haberleri sadece yan tarafta ilgi çekici şeyler olacak.Magazin sitesi olmayacak,tonlarca var zaten.

"Centos panel üzerine modifiye nginx server nasıl kurulumu"

gibi kafamda özgün olarak yazabileceğim tonlarca makale var.
Bunları paylaşırsam,işi düşen veya google'a yazan birisi elbet beni bulacaktır.

Amacım tutup da 50K hit sağlamak değil,aylık 3K ile 5K'yı 2-3 ay sonunda alayım benim için kâfi :).

SEO çalışması yapacak bir arkadaşım da var site içi ve sitedışı.

Ben bilgi sahibi değilsiniz demedim. İnternette hala wordpress nasıl kurulur diye arama yapan tonla adam var. Bahsettiğiniz konular belli bir düzeyde insan için geçerli konular.
Mesela "Centos panel üzerine modifiye nginx server nasıl kurulumu" üzerine makale yazarsınız, günlük okuyucu 5'i geçmez; 'Wordpress'te adsense reklamı nasıl eklenir?' diye konu açarsınız 50 kişi okur.
Para kazanmak için siteyi kullanacaksanız dediğim gibi hedef kitle rtalama ve ortalama altı kişiler. Bahsettiğiniz bilgiler değerlidir elbette ama bunu sitede paylaştığınızda maksat para kazanmaksa idealizm para kazandırmıyor maalesef. Keşke sizin gibi bilgi sahibi insanlar paylaşım yapsa internette ve ciddi gelir kazansa ama öyle değil realite maalesef.
15 yaşında seo uzmanı diye bio açan insanların olduğu bir sektördesiniz. Biraz piyasa şartlarını da düşünmek lazım.
O bilgileri bahsettiğiniz domainde heba etmek yerine blogspot'ta site açsanız daha fazla kazanırsınız.