lostyazilim
tr.link

Subdomaini anadizine taşıma

3 Mesajlar 889 Okunma
acebozum
tr.link

Sungmert Sungmert carpe diem ne diyem Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 506 / 407
  • Ticaret 39, (%100)
Merhabalar,

Sitemi blog.siteismi.com adresinden ana dizine taşımak istiyorum. www.siteismi.com gibi. Sizce hangi yolları izlemeliyim.

Ayrıca taşıdıktan sonra

blog.siteismi.com/konuadi.php adresine gidildiğinde www.siteismi.com/konuadi.php adresine gitmesini istiyorum bir nevi yönlendirme gibi. Bu olay .htaccess ile mümkünmüş herhalde. Yardımcı olabilecek var mı?

Teşekkürler

wmaraci
reklam

TuncerDemir TuncerDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Front-end developer
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 18 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Bu işlemleri buradan ne yazık ki söyleyemem. Anca uygulamalı yapılabilir. Birkaç defa kendi sunucularımda bu işlemi yaptım siz önce dosyaları ana kısma taşıyın. Ama açılmış konularınız subdomain'de kalıcaktır. Sitemap güncel tutun 5 ile 10 gün içerisinde google tarafından urler yenilenir.

Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters

Sungmert Sungmert carpe diem ne diyem Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 506 / 407
  • Ticaret 39, (%100)

tuncerrdemirr adlı üyeden alıntı

Bu işlemleri buradan ne yazık ki söyleyemem. Anca uygulamalı yapılabilir. Birkaç defa kendi sunucularımda bu işlemi yaptım siz önce dosyaları ana kısma taşıyın. Ama açılmış konularınız subdomain'de kalıcaktır. Sitemap güncel tutun 5 ile 10 gün içerisinde google tarafından urler yenilenir.

Yorumunuz için teşekkürler. Şimdilik .htaccess yazmayı deniyorum. Bir sonuca varırsam buradan paylaşacağım, yine de bilen birisi çıkar ise yorum bekliyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al