1-) sorguda ne yazmakta ? fiberturk.org hangi siteye yönlenmekte ?
2-) Başvuruyu personellerimizden birisi yapmişti bunda ne sakınca var ?
3-) Temamızı sıfırdan trustlayer.net adresine kodlattık bu konuya kendileride cevap yazabilir oradaki grafiker arkadaşlar kendi numaralarını eklemişler bizde yogunluktan değiştirmeye firsatımız olmadı trustlayer.net adresinden bilgi alabilirsiniz.!
Öyle bir mevzu mu olur ben hem fiberturk.org hemde web-uzmani.net adresini kullaniyorum öyle birşeym olur :)
ek olaraktan satiş konularımızda ***'da satiş yapabildigimize göre bence bir sorun yok ? sadece 1-2 kaç eksiklikten ötürü koca işletmeyi çöpe atiyorsanız bence bir durun derim piyasadakiler gibi 1 tl hosting gibi bir kampanyamız v.s yok ki kendimizi gülünç duruma düşürelim
http://wmaraci.com/forum/hosting-kampanyalari/web-uzmani-tum-hizmetler-hosting-reseller-vps-sanal-sunucu-207052.html
2-) Başvuruyu personellerimizden birisi yapmişti bunda ne sakınca var ?
3-) Temamızı sıfırdan trustlayer.net adresine kodlattık bu konuya kendileride cevap yazabilir oradaki grafiker arkadaşlar kendi numaralarını eklemişler bizde yogunluktan değiştirmeye firsatımız olmadı trustlayer.net adresinden bilgi alabilirsiniz.!
Öyle bir mevzu mu olur ben hem fiberturk.org hemde web-uzmani.net adresini kullaniyorum öyle birşeym olur :)
ek olaraktan satiş konularımızda ***'da satiş yapabildigimize göre bence bir sorun yok ? sadece 1-2 kaç eksiklikten ötürü koca işletmeyi çöpe atiyorsanız bence bir durun derim piyasadakiler gibi 1 tl hosting gibi bir kampanyamız v.s yok ki kendimizi gülünç duruma düşürelim
http://wmaraci.com/forum/hosting-kampanyalari/web-uzmani-tum-hizmetler-hosting-reseller-vps-sanal-sunucu-207052.html
Konuyu uzatmak istemem fakat trustlayere kodlatmış olmanızla benim bahsettiğimin ne alakası var? Bahsettiğiniz site firma niteliği taşımamaktadır. Şirket ve Vergi detaylarını (koca işletmeyi) görememekteyim, kanun gereği satış yapabilmek için vergi levhanızın olması gerek. Ayrıca bu bilgileri alıcıların kolaylıkla görebileceği bir yerde sunmak zorundasınız. Kanunu son derece iyi biliyorum. Madem öyle, koskoca işletme hakkında inceleme talebinde bulunacağım. Ben tamamıyla iyi niyetli olarak sizi uyarmıştım. Umarım dediğiniz gibidir de başınız ağrımaz.
Ayrıca *** demişsiniz bildiğim kadarıyla sadece yetki belgesine bakıyorlar, bu yetki belgesi kimin, neyin nesi? Şirket hangi şirket, Vergi dairesi neresi sorgulayan yok. Bence yakın zamanda TİB bunun faturasını, satış yapılmasına göz yuman wm platformlarına kesecektir.