macgezgini adlı üyeden alıntı

Hayır gayet yerinde forumda konuları okuyun herkes uzman ilk sayfada reklam hariç sadece 7 yer var herkes ilk sayfa diyor bizde yazmışız kendine güveniyorsan işte er meydanı bide demişiz ki alakasız yorum yapmayın lütfen Başlık cuk oturmuş.


Konulara bakarsan herkes uzman, referans sorarsan cevap alamazsın. Uzman olabilmek için güçlü referans sahibi olmak gerekir. Güçlü referansı olan uzmanlar sizin işinizi referans almazlar. Amatörler referans için iş yaparlar. Başlığınız ile talebiniz cuk oturmamış.

Eğer gerçekten kazanmak istiyorsanız yatırım yapmalısınız. Google artık backlinkle bir yere geleceğiniz, acemilerin at koşturduğu bir yer değil, taksim'de köşe başı dükkandır.

Maalesef ama ekmek aslanın ağzında.

macgezgini adlı üyeden alıntı

Rekabeti garanti bir alanda sadece kendine güvenen girer bunun altına lütfen cevap yazmayın konu sizin düşünceleriniz değil dikkat dağıtmayın boşuna.


Burası özgür bir paylaşım ve tartışma platformu. İnsanların dikkatini siz dağıtıyorsunuz. Daha 1 haftalık üyesiniz ve sektörü bilmediğiniz çok bariz belli. Sürekli olarak cevap yazmayın, yorum yapmayın diyeceksiniz daha çok arayışa devam edersiniz. Bilmiyorsanız en azından öğrenmek için çabalayın.