lostyazilim
tr.link

resellerimdeki tum sitelerde hata var bakarmısınız

13 Mesajlar 2.157 Okunma
acebozum
tr.link

muzafferbilisim muzafferbilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek radyo hosting
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 32 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

simal25 adlı üyeden alıntı

sorunu tartışmış olmamız suçmu direk ücret talep edin demek etik değil ben iade istiyorum die bir ibare kullanmadım ,

sizin sitemizden istediğiniz bilgiyi vede cevaplama süresini paylaşın

technoesh adlı üyeden alıntı

Hocam bukadar hiddetlenmenize gerek yok. Arkadaş problemini sormuş. Kendisinde bir sorun olduğunu sanmış olabilir. Gayet güzelce kötü reklam yapmak istemediğini de söylediği halde sizin bu şekilde davranmanız beni şaşırttı. Ücret iadesi verseniz ne değişecek ki?

sitemizden destek istemiştir kendisine de bilgi verilmiştir
bize ulaşmaz da vs.vs o zaman gelir konu acar tartışırsın sen bile yukarı da firma adı sormuşsun çalışmayalım yazmışsın neden konu hakkında bilgin olmadığı için yazmışsın ama konuyu açan arkadaş sitelere saldırı olduğunu bilmektedir

konu benim için kapanmıştır saldırının ne zaman kesileceği belli değil gelen saldırı boyutu yaklaşık 1 gb buluyor biz daha fazla madur olmasın diye ücretini iade edip farklı bir firmada yoluna devam etmesini ilettik kendisine

ücret iadesi yaparız suç olur ücret iadesi yapmayız müşteriyi mağdur ederiz o zaman da ************** oluruz konu bizim için kapanmıştır son mesajımdır polemik gerek yoktur

elektronikssl
webimgo

mrshn mrshn Felix Themes (technoesh) Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 1011
  • Beğeniler 46 / 146
  • Ticaret 14, (%100)

muzafferbilisim adlı üyeden alıntı

sizin sitemizden istediğiniz bilgiyi vede cevaplama süresini paylaşın

sitemizden destek istemiştir kendisine de bilgi verilmiştir
bize ulaşmaz da vs.vs o zaman gelir konu acar tartışırsın sen bile yukarı da firma adı sormuşsun çalışmayalım yazmışsın neden konu hakkında bilgin olmadığı için yazmışsın ama konuyu açan arkadaş sitelere saldırı olduğunu bilmektedir

konu benim için kapanmıştır saldırının ne zaman kesileceği belli değil gelen saldırı boyutu yaklaşık 1 gb buluyor biz daha fazla madur olmasın diye ücretini iade edip farklı bir firmada yoluna devam etmesini ilettik kendisine

ücret iadesi yaparız suç olur ücret iadesi yapmayız müşteriyi mağdur ederiz o zaman da ************** oluruz konu bizim için kapanmıştır son mesajımdır polemik gerek yoktur

Benim amacım da polemik oluşturmak değil. Ancak haklı olduğunuzu da söyleyemeyecem.
Yazmakta

kişi bu mesajı beğendi.

simal25 simal25 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek gıda tekniker
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 1 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
kardeş arkadaşlar uğraşıyorlar onlarda bizden çok açılmasını istiyorlardır herhalde

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al