web alanı dolmuş olabilir
cpanel'den kontrol edebilirsiniz.
cpanel'den kontrol edebilirsiniz.
Resimler çok küçük boyutlarda. Hostingim natro, cpanel değil kendi panellerini kullanıyorlar ve nerden kontrol edeceğimi bilmiyorum açıkçası. Bu konuda bilginiz var mı ?
Ek Olarak:
Gerekli dosya izinlerini verin wp content ve uploads klasörlerine. Olmadı hosting/sunucu firmanızla görüşün.
Gerekli dosya izinleri kısmını açmanız mümkün mü acaba ? Bu konuda çok bilgisizim.
Ek Olarak:
1. İlk çözüm wp-content klasörüne girip yeni bir uploads klasörü oluşturmak. Bunun için ilk önce var olan uploads klasörünün ismini değiştirip daha sonra yeni bir uploads isminde klasör oluşturarak CHMOD / Yazma İzinlerini 777 olarak ayarlayıp ismini değiştirdiğiniz klasör içindeki dosyalarınızı yeni oluşturduğunuz uploads klasörü içine atmak. Böylelikle verilerinizi kaybetmeden sorunu çözmüş oluyorsunuz.
2. İkinci yol ise .htaccess dosyanıza aşağıdaki kodları ekleyerek sorunu çözebilirsiniz.
2. İkinci yol ise .htaccess dosyanıza aşağıdaki kodları ekleyerek sorunu çözebilirsiniz.
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
göktürk bunu beğendi!
Bu yazıyı internetten bulmuştum fakat alttaki yorumlara bakarsanız hiçbir çare olmamış. Bu konularda da çok bilgim olmadığı için bu işe yaramazsa tekrar eski haline getiremem durumu ve bu sefer de başka sorunlar çıkar mı diye endişe ettiğimden bunu denemedim dostum.