-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Adam sabah kalkar kahvaltısını yapar. Oturur ve 10 makale yazar kalkar yatar. Kuralcı birisi kesinlikle yapar. Bu işten ekmek yiyende yapar.
cagdaskorkmaz.com.tr
oguz10
www.akvaryumbaliklari.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
google o kadar akıllıki aynı konuda sadece kelimeleri değiştirdğinizde ne fark edecekki ilk sırayı çoktan kapanlar olumuştur.Google öle kelime değiştirmeler ve kopyala yapıştırmalar yapan sitelere itibar etmiyor.Tabi bu benim görüşüm ama sonuçta internet piyasası eskisi gibi kolay lokma değil
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında yazdığınız konu hakkında bir planlama yaptığınızda, yani yazılması gereken yazıları listelediğinizde, ardından yaptığınız araştırmalarla listedeki konular hakkında notlar aldığınızda günde 10 tane makale çok fazla bir şey değil.
Bana sorarsanız bende günde en fazla 2 makale girebiliyorum. Bunun sebebi 2 taneden fazla yazdığımda potansiyelim düşüyor, istek gidiyor ve bu seferde anlatılacaklar hep eksik kalıyor.
Herkesin kapasitesine bağlı bir şey olabilir.
Not : 10 tane makaleyi 1 kişi değil 3 - 4 kişide yazıyor olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Farazi adlı üyeden alıntı
Kesenin ağzını açmadan kapıları açmak ne kadar verimli olur açıkcası pek emin değilim. Reklam gelirlerinden yazarlara da pay verirseniz bence hem verimlilik hemde içerik kalitesi artar. Benim kanaatim böyle.
şuan sitemde 79 yazar var. benim sıkıntım ise insanlar kendi blogunda yayımladığı kendi yazılarını yayımlamak istiyor. acaba bu bir sorun çıkarır mı site için onu bilemiyorum. ne dersiniz?
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
kappadox adlı üyeden alıntı
Yanılmıyorsam olabilir. Şöyle ki sizin sitenizden önce index alıyorsa sizin siteledeki yazı kopya içerik olarak görülecektir. Daha iyi bilen arkadaşlar yanlışsa düzeltsin.
onedio da bu tarz işlemiyor mu ama? birde hala hiç bir anahtar kelime bulamadım site için. acaba önerdiğiniz anahtar kelimeler var mı bu site için:
siteye git
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende SEO uzmanı değilim ama izlediğim bir kaç şey var.
Arkadaşa özel mesajla cevap vermiştim buraya yazayım bari konu başkalarınada belki fikir olur.
Ben bu konuda uzman değilim ama çokça araştırma yapıp kinsenin sormadıklarını soruyorum.
Onedio tarzı sitelere ben ekleme hiç yapmadım. Ama genel mantık şu galiba (spam kopya sayılmamak için). Siz yazınızı kendi sitenizde yayımladınız ve Google tarafından index aldınız. Ondan sonra gidip orada paylaşıyorsunuz yazınızı veya yazınızın belirli bir bölümünü paylaşıp kendi sitenize link veriyorsunuz.
Ha diyorsanız ki onedio neden kopya içerik sayılmıyor?
Oda bize googlenin bir cilvesi sanırım. Haber siteleri de hep kopya içerik ama kimseye bir şey olmuyor. Örnek kendi sitemizi vereyim.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eğer makale içeriği haber değilse ve 10 makaleyi bir kişi yazıyorsa o web sitesi çöptür ve çöp kalmaya mahkumdur. Ayrıca Türkçe interneti de kirletmektedir.
Orasını, burasını sormaya bile gerek yok. Neyse canım daha fazla sıkılmadan ve ağzımdan kötü söz çıkmadan yazımı sonlandırıyorum.
Durgun sular derin akar.