Merhabalar,
Doğru yere mi açıyorum bilmiyorum bilgisayar konusunda teknik destekle ilgili bir kategori bulamadım. Yanlış yerdeyse yetkili arkadaşlardan konuyu taşımasını rica edeceğim.
Problemim şöyle. Elimde Toshiba bir laptop var orijinalinde Windows 7 Home Basic 64 Bit kurulu olan. Bende de orijinal Windows 7 Home Basic 64 bit dvd mevcuttu. Makineye format attım. Ardından cihazın kendi orijinal lisans anahtarını girerek windows onayını yaptım. Toshiba resmi sitesinden tüm sürücülerini indirdim ve kurdum.
Ama bilgisayar çok kasıyor. Kasmasından kastım sandığınızdan daha fazla. İşlem yapmayı engelleyecek seviyede kasıyor. Formattan önce hiç kasma yoktu diyebilirim, sadece çöplüğe dönmüştü bilgisayar. Temizlemek için formatladım.
Dvd problemsiz, diğer bilgisayarda kullanıyorum hiçbir sorun yok. Windows güncellemelerini yaptım, driverları resmi siteden indirdim ama hala kasıyor.
Ve bu formattan sonra başladı. Bu arada toshiba recovery özelliği yok bilgisayarda daha önceden silinik. Fabrika ayarlarına da döndüremiyorum yani. Neden kasıyordur arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba?
Bilgisayar: http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/satellite-l755-1mc/