WideSight adlı üyeden alıntı

Beyler konu ile ilgili fazla bilgi veremiyorum ama sadece şunu söyleyeyim: Trash Server alacağız bitcoin ile.. ( baya masraflı o-da, en ucuzu aylık 7000 civarı :D ) web'de fazla bilgi bulabileceğinizi sanmıyorum ama deep web'de araştırırsanız çok döküman bulabilirsiniz, yani bir nevi "xxTCP-IP" yöntemi olacak server'da ("hem bize ait hemde bizim olmayan bir server :)") yani filmler vs. embed gibi duracağından yasal olacak ama kendi sunucumuzda barındıracağız.. Daha fazla bilgi verip hem kendimi deşifre etmek hemde yöntemi açığa çıkarmak istemiyorum kusura bakmayın :D ama yöntemi deep web'de araştırırsanız bulabilirsiniz bilgi.

(Not: bizim bulduğumuz dökümanlar genelde rusçaydı, bir tanıdığa çevirttirdik ama ingilizce bulamamıştık biz.)

Sizin dediğiniz,yontemde yine sizin için sıkıntı olacağini düşünüyorum , bu işlerde YASAL YÖNDEN 'başınız agrımaz ancak maddiyati onemli, en basitinden barınacak sunucuların lokalasyonu türkiye için cok onemli yoksa yine bir avantajınız olmayacak , sunucunuzun network 'ü yine baz alınacak seviyede

Bu durumu izaha gelirsek ,

Günlük , 500 k 'hitli bir film sitesi sahibi olsanız reklam gelirlerinden , aylık

150,000 TL cıksa ( Tahmin )

500,000 Tekil için bu network ü besleyecek SUNUCU ( LAR ) ın yurtdışında minimum ücretini teskil edecek olursak bulk network ün , 3,500 EURO oldugunu varsayarsak hepsi için ayrıştırarak bu yayınlarıda WOWZA üzerinden dönüştürüp network ü pay etseniz , 5 sunucu iş görür ,3,500*5 = 17,500 EURO , TRY çevirelim ; 49,323 TL eder sunucu gideri.

Böyle bir proje için özel yazılım olması gerekiyor ,WORDPRESS düşünmeniz amatörce olurdu ek olarak saldırının kacınılmaz olduguda bariz belli , bunlarıda netleştirilebilir şekilde göz ucu ile bakarsanız varsayımlar etkilenir.

Ek olarak bu projeyi canlandırmak için

* Sosyal AĞ 'yoksa google de kısa sürede kalkınma için ciddi SEO masrafları ortaya cıkacaktır.
ek olarak bu süreçte ilk sunucularınız bile yükü size olacaktir
Site tutacakmı tutmayacakmı bu bir risktir , cebinizden ciddi miktarlar cıkacaktır
Yaşınızı baz aldıgımızda düşüncelerinizin tamamı özenti düşüncelerdir , yolunuzu değiştirmenizi önerrim kendinizi zarara sokmanın gerekcesk yok , ek olarak yasal olarak bir sıkıntı yaşamazsınız kendi sunucunuzda barındıracainizdan size ABUSE gitmez direkt DC ye abuse cekilir ve sunucu ip adresini direkt NULL 'olarak suspend ederler.tüm yayın kesilir bu nedenle C Class ip adresleri almanız bunları rotarlı olarak Desp etmeniz gerekmektedir , RİPE 'de 1 C Class ip adresi yıllık 4000 $ dir.

Büyük film sitelerine gelmişken böyle birşey yapmazlar , kendilerini gereksiz maliyetlerin altına atmazlar en basitinden filmleri cloud servere yükleyip DİRECT Url 'leri playere aktarip izleten amatör arkadaşlar var ,ancak onlarda zamanla bu fikrin mantıksız oldugunu kendilerince farkettiler çünkü

Günümüzde artık , MAİL.RU , VK 'reklamlarının bir onemi yok ENEM P PLY 'eklentisi ile reklamları bedavadan devre dışı bırakıp sanki kendi sunucunuzdan izliyormuş'casına düz taban gösterebiliyorsunuz böyle imkanlar varken bu mantıksız düşünceler niye :)

Ama tabiki herkesin bir hedefi ve güzergahı vardır herkes bildiği yoldan gidecektir , size bu yolda başarılar diyorum

Gözümde başarı ufacık bir ışık ancak başarılamaması anlamına gelmeyecektir.

Başarılar.