Ücretsiz Backlink(BLOGGER.COM), Bu makalemizde siz değerli SEO Dahi takipçilerine backlink seo çalışmalarınızda blogger.com’dan nasıl ücretsiz backlink alabileceğinizi göstereceğiz. Öncelikle backlink çalışmalarınıza katkı sağlayacak olan bu sitede mutlaka diğer çalışmalarda da olduğu gibi aşırıya kaçmamanızı öneriyoruz.
1. Adım: http://www.blogger.com adresine gmail hesabınız ile giriş yapın.


2. Adım: Giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda ayar düğmesine tıklayın. Blogger profiline döndür seçeneğine tıklayın.


3. Adım: Sınırlı bir blogger profilene geçin butonuna tıklayın.


4. Adım: Görünen Adınızı girdikten sonra Blogger’a Devam Et butonuna tıkladıktan sonra Blogger tekrar yenilenecek ve artık blogger sayfasına geri dönmüş olacaksınız.


5. Adım: Sağ üst kısımda bulunan ayarlar düğmesine tekrar tıkladıktan sonra başka bir menü karşımıza geliyor. Bu menüden blogger profili seçeneğine tıklayınız.


6. Adım: Şimdi ise karşımıza gelen bizim blogger profil sayfamızdır. Blogger.com’u Google satın almadan önce kullanılan profil sayfasıdır. Şimdi ise artık Google+ kullanılmakta. Bu kısımda profili düzenle butonuna tıklayalım.


7. Adım: Ek Bilgiler bölümünde bulunan Giriş kısmına linkimizi yazalım ve profili kaydet diyelim. Kaydet dedikten sonra güncellenen profili gör’e tıklayalım.


8. Adım: Son kısım artık profilimize bakıp kontrol etmek olacaktır. Ücretsiz yüksek kalitede eklenilen bu backlink’in tadını çıkartabilirsiniz.

KAYNAK:Ücretsiz Backlink(BLOGGER.COM)