Arkdaşlar bildiğiniz üzere forumumuz hızlı bir şekilde gelişmeye devam etmekte. Bu gelişme devam ederken biz kategori yöneticileri ve üst yönetimimiz de elimizden geldiğince forumun düzenini korumak için çalışmalara devam ediyoruz.

Başlıkta da belirttiğim üzere forumda yaşanan sıkıntıların en önemlisi maalesef konularımızı yanlış kategorilere açmamız. Bu durum özellikle forumdaki e-ticaret olayını kötü yönde etkilemekte. Bizler her ne kadar konuları taşımak, yerine koymak için uğraşsak da gözden kaçan konular olabiliyor.

Sizden ricamız eğer ücreti karşılığında bir hizmet alıyorsanız ya da veriyorsanız bu konunun içeriği ne olursa olsun; e-ticaret kategorisi altındaki en uygun bölümü bulup konunuzu oraya açmanız.

E-ticaret sisteminde konularınızı üyelik özelliğinize göre üst sıralara belirli zaman aralıklarında taşıyabiliyorsunuz. Bu yüzden lütfen konularımızı bir kere ve doğru kategoriye açalım. Aynı konuyu tekrar tekrar açmamız hem forum kurallarına aykırı hem de forum kurallarına uyan diğer arkadaşlara haksızlık olur.

Ayrıca eğer bizim gözden kaçırdığımız ve yanlışlıkla farklı kategoriye açılmış konuları görürseniz lütfen rapor tuşuna (

) tıklayarak konunun ticaret konusu olduğunu ve doğru kategoriye taşınması gerektiğini bize bildirin. Bu şekilde forumun işleyişi daha hızlı ve güzel olacaktır.

Herkese iyi forumlar, teşekkürler.