Matematik problemlerini çözerken bir çok insan gibi sizde sorun mu yaşıyorsunuz? Ne kadar çalışırsanız çalışın yine de yapamıyor musunuz? O zaman bu uygulama tamda size göre! PhotoMath isimli mobil uygulamayı kullanarak matematik problemlerinin çoğunu çözebilirsiniz. Üstelik programı kullanırken herhangi bi elle yazma işini de girişmeyeceksiniz. PhotoMath programını açıktan sonra mobil cihazınızın kamerasını çözmesini istediğiniz probleme tutup bir kaç saniye beklemeniz yeterli. İşte! problemin çözümü karşınızda!

PhotoMath uygulamasının en güzel yanlarından biride çözdüğü problemleri step by step yani adım adım size gösteriyor olması. Bu sayede hem probleminizi çözdürüyorsunuz hemde nasıl çözüldüğünü öğreniyorsunuz. PhotoMath uygulaması şu an için Android , Windows Phone ve IOS işletim sistemleri için ücretsiz olarak yayınlanmış bulunmakta.

Programla ilgili dikkat edilmesi gereken bir kısım var. PhotoMath uygulaması el ile yazılmış matematik problemlerini maalesef çözemiyor. Uygulamanın size yardımcı olması için çözülecek problemin bilgisayar çıktısı olma zorunluluğu bulunuyor.

Kaynak: applycapp.com