2. Onayın geldiğini var sayarsak eğer, Yerleşim gayet güzel lakin bir kaç önerim olabilir elbette.. Menü arasında bir alan var görüyorsunuz muhakkak, O kısıma da ''Bağlantı Reklamları'' koyabilirsiniz. Ayrıca Reklamlar seçeneklerden çok uzak, Benim 4 Yaşındaki Yeğenim PC başına geçer oyunları benden daha iyi açar, O bile reklamlara aldanmıyor. :) Düzenlemeleriniz gayet başarılı umuyorum 2. onayı da alır gelir sağlamaya başlarsınız.
Hocam banka doğrulamasınıda yaptım inşaallah alırım adsense.
bak ben sürekli 2.onay için sadece 2reklam ekliyorum bir 300x250 ana sayfaya birde 468x60 reklam içerik kısmına geçende denedim oldu bi dene sende istersen.
hocam her sayfada 3 reklam yerleşımı yaptım bunu bahane edıp adsense benı kabul etmemezlık eder mı sen dedıkten sonra ana sayfadakı dıkey reklamı bıle katagorılerın altına koydum.