Öncelikle Paravan blog olayına bir dikkat çekeyim.

Paravan blog sizin backlink tarlanız olmamalı. Anahtar kelimenizin durumuna gore 5 zorluguna gore 50 paravan blog acmanız gerekebilir.

Ancak bu bloglar sizin kopya içerikler ile doldurdugunuz her konusundan link aldıgınız header, side, footer alanlarından link aldığınız siteler olmamalı.

Aslında Bu pravan bloglar sizin rakibiniz olmalı. Nasıl?

Ana sitenize ugrastıgınız gibi ozgun ve uzun içerikler girmelisiniz. Tüm web master tools ayarlarını yapmalısınız.

Blog açıp 1 2 gereksız ıcerık gırdıkten sonra 3. ıcerıkte lınk alırsanız size hiç bir faydası olmaz.

İmleme olayına geleyim buraya biraz dikkat edin.

İmleme siteleri 3. kademe link ağınız olmalı. ana sitenize direk olarak bağlanmamalı. Nasıl?

Kalitesine güvendiğiniz ciddi bir siteden tanıtım yazısı aldınız. Bu site www.tanittim.com/icerik.html olsun.

bu url adresini goo.gl ile kısalt. ve sosyal medya (Face, Twit, Google+, Vs Vs.) kısaltılmış url ile linkle. İmleme siteleri (Pligg) Burada da kısaltılmış url ile linkle.

Neden direk url değilde kısaltılmış url?

Url'yi kısalttığınızda tanıtım yazısı aldığınız siteye sadece bir link üzerinden link gelir ve o yazıyı riske sokmaz. Böylece o yazının bir çok alandan hızlı indexlenmesini ve kalitesini arttıracaktır. Böylece kalitesi artan bir içerikten size link gelecektir.

Mail ile içerik olayına gelince.

Otomatikleştirilmiş hiç bir sistemin SEO'ya faydası olmamıştır, olmayacaktır, OLMAZ!