-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Asus zenfone 6 ile bu konuyu actim arkadaslar.Yani suan elimde. Kullanımı muthiş. İnternet hızı gercekten harika.Mesaj yazmak cok keyifli.Ekran buyukluğu iyi bence. Ama tek elle yazmak icin ekranın inç.ini kucultme ayarı var. Ozellikler muthis.
Arka kapak kaymayan cinsten. Tel cok hafif. 800 tl icin cok basarılı. Ancak benim icin pek onemi olmasada eksik yönleri de var.
1. Geri tusları ekrana dahil deģil. Işık yanmıyor. Gece sıkıntı.Alışınca sorun olmaz.
2.Ekran kilitleme ve açma sadece guç tuşuyla yapılıyor.Guc tuşu gercekten cok güç :) zor basılıyor.
3.Ses sisteminde pek iyi değil. Son ses seviyesinde gercekten fazla cıkiyor.Ancak ses seviyesini ortalayınca tel grip olmus gibi ses solugu azalıyor :))) ses iyi degilse almam diyenler varsa bilgisi olsun.
Simdilik bu kadar. Ben cok sevdim. Sorularınız varsa cevaplarım. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
- Çocuk kitabı yazarı -
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
fiyatına göre gerçekten güzel bir telefon
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bende kullanıyorum Zenfone 6, facebook messengerin ara sıra donması dışında hiçbir sorun yaşamadım, ilaveten bundan önceki telefonum note 3 tü aynı dokunmatik hassasiyeti malesef yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşımda kullanıyor. Oda gayet memnun. Fiyatını hak eden bir telefon zannediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Xperia Z1 ve Note 3 vardı.İkisini de sattım.Emektar Huawei Ascend P1 kullanıyorum.Bi ara Zenfone 6 alacaktım ama Zenfone 2 duyurulunca vazgeçtim.Zenfone 2 bekliyorum.Eğer beklentilerimi karşılamazsa Huawei Mate 7 alacağım.
Yalnız yine de sormak istediğim sorular var.Kamera kalitesine ait bir kaç görsel paylaşmanız mümkün mü?
Mümkünse farklı ışık ortamlarından olsun.Kardeşim için bu cihazı düşünüyorum çünkü.