evet arkadaşlar kısaca sistemi anlatayım 1000 puan = 10 € denk geliyor davet üzeri geldiğinizde bana 20 puan size ise üyeliği tamamledıktan sonra anket gelerek bonus 150 puan kazandırmış oluyoruz.

günlük en az 1 anket açılıyor bu anketlerin size gelmesi için eposta veya telefon bildirimlerini etkinleştirirseniz daha fazla davet alabiliyorsunuz.

anket alımı için belli başlı kişilik anketlerini doldurmanız gerekiyor bunları doldurduktan sonra sistem sizi değerlendirmeye alıyor ve uygun bulduktan sonra size anket yolluyor.

normal sıradan anketlerden en az 20 en fazla 300 puan alabiliyoruz.
hızlı oylamadan ise ileri gelecek anketlere kapı aralıyoruz.

genelde çok yüksek puanlı anketler kısa süre içinde kapanıyor bu yüzden arada epostanızı ve telefonunuzu kontrol etmeyi unutmayın.

cevapları dürüstce cevaplarsanız sıkıntı yaratmaz öyle hepsine basmaya kalkarsanız sistem algılıyor.

bazı anketler özel olarak belli kitlelere gidiyor mesela bayanlara eğer bu kitleye giremeseniz hatta sınırlı saat erişimli anketlere bassanız dahi sistem sizi boş göndermeyerek 10 yada 20 puan veriyor.

anketler 1 dk kadan 1 saate kadar çıkabilir elbetteki puanlama buna göre yapılıyor bazende seçimleriniz buna etki edebiliyor örneğin bir sürü marka ve modele bastığınızda 1 dk lık anket sürekli para, marka, model sorarak devam ettiğinden çok uzayabiliyor bu yüzden çok fazla tıklamamaya ve dürüstçe devam etmeye özen gösterin

yeni getirilen referans sistemiyle arkadaşlarınızı davet edebiliyor ve hep siz hemde onlar kazanıyor

davet isteyen arkadaşlar bana pm ile ulaşabilir