lostyazilim
tr.link

Sitemde bir sorun mu var ?

7 Mesajlar 1.186 Okunma
lstbozum
tr.link

onaykeles onaykeles WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mali Müşavir
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 283 / 103
  • Ticaret 33, (%100)
Arkadaşla
http://ekarga.com adında bir teknoloji ve sosyal medya sitem var. Yazılarımın hepsi özgündür fakat bir türlü adsensem kabul edilmiyor. Sizce sitemde bir sorun mu var analizlerinizi bekliyorum

wmaraci
reklam

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)
Aldığınız hata nedir ? İçerik eksikliği ise bir kaç gün sonra tekrar deneyin.

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Adsense sadece legal siteleri kabul eder diye bir kural yoktur hocam. Özgün,legal olabilirsin ancak google'ın reklam verenlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak,google reklam veren firmalara müşteri getirecek türden bir site değilse google yayıncı olarak kabul etmiyor.

Birinci öncelik legal olması, ikincisi içeriği zengin,google istediği gibi kullanıcıların ihtiyacını karşılayan ve hiti yüksek demeyelimde orta halli olsada olan siteler kabul görüyor benim gözlemlerime göre :)

Sitenize baktığımda henüz 1 aylık bir site olduğunu ve içeriğin çok da zengin olduğu söylenemez. Ayrıca dışarıya çıkan linkleriniz çok fazla wmaracının link çıkartıcı linkinden kontrol edebilirsiniz en fazla 20 olması gerekiyor bildiğim kadarıyla ve sizde 51 tane mevcut google sizi spam site olarakta görmüş olma ihtimali var hani paravan blog deniliyor ya sadece backlink için açılmış site olarak görmüş olabilir.

Bunlar dışında çok farklı nedenlerden kabul görmemiş olabilir. Yukarıda yazdıklarım göze batan,bariz nedenlerdir sitenizi tekrar gözden geçirip,gereksiz linklerden arındırmalı ve özgün içerik girmeye devam etmelisiniz.

Siteniz 3-4.ayına geldiğinde temizinden tekrar başvurmanız yararınıza olacaktır ki sürekli adsenseye başvuruda bulunmak hem onaylanmanızı güçleştirir hemde geçiktirir. Bu yüzden sabırla beklemniz gerekiyor. O zamana kadar alternatif reklam firmalarına yöneleceksiniz ya da kendiniz reklam satışı yapıp sitenizin masraflarını o şekilde karşılayacaksınız :rolleyes:
chimera

kişi bu mesajı beğendi.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

• Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mali Müşavir
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 283 / 103
  • Ticaret 33, (%100)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Aldığınız hata nedir ? İçerik eksikliği ise bir kaç gün sonra tekrar deneyin.

Özür dilerim aldığım hata genellikle reklam yerleşimi konusunda fakat headerda kodları yerleştirip bekledim hiç bir onaylama olmadı

wmaraci
wmaraci

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)

onaykeles adlı üyeden alıntı

Özür dilerim aldığım hata genellikle reklam yerleşimi konusunda fakat headerda kodları yerleştirip bekledim hiç bir onaylama olmadı

Kısa süreliğine temanızı değiştirin ve öyle deneyin. Ben OSade teması ile 22. makalemi girdikten sonra yaptığım başvuruda 2 gün sonra onaylanmıştım.

• Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mali Müşavir
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 283 / 103
  • Ticaret 33, (%100)

Machine adlı üyeden alıntı

Adsense sadece legal siteleri kabul eder diye bir kural yoktur hocam. Özgün,legal olabilirsin ancak google'ın reklam verenlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak,google reklam veren firmalara müşteri getirecek türden bir site değilse google yayıncı olarak kabul etmiyor.

Birinci öncelik legal olması, ikincisi içeriği zengin,google istediği gibi kullanıcıların ihtiyacını karşılayan ve hiti yüksek demeyelimde orta halli olsada olan siteler kabul görüyor benim gözlemlerime göre :)

Sitenize baktığımda henüz 1 aylık bir site olduğunu ve içeriğin çok da zengin olduğu söylenemez. Ayrıca dışarıya çıkan linkleriniz çok fazla wmaracının link çıkartıcı linkinden kontrol edebilirsiniz en fazla 20 olması gerekiyor bildiğim kadarıyla ve sizde 51 tane mevcut google sizi spam site olarakta görmüş olma ihtimali var hani paravan blog deniliyor ya sadece backlink için açılmış site olarak görmüş olabilir.

Bunlar dışında çok farklı nedenlerden kabul görmemiş olabilir. Yukarıda yazdıklarım göze batan,bariz nedenlerdir sitenizi tekrar gözden geçirip,gereksiz linklerden arındırmalı ve özgün içerik girmeye devam etmelisiniz.

Siteniz 3-4.ayına geldiğinde temizinden tekrar başvurmanız yararınıza olacaktır ki sürekli adsenseye başvuruda bulunmak hem onaylanmanızı güçleştirir hemde geçiktirir. Bu yüzden sabırla beklemniz gerekiyor. O zamana kadar alternatif reklam firmalarına yöneleceksiniz ya da kendiniz reklam satışı yapıp sitenizin masraflarını o şekilde karşılayacaksınız :rolleyes:

Güzel yorumlarınızı için teşekkür ederim peki dışarıya verilen linkleri nasıl azaltırım.

Ek Olarak:

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Kısa süreliğine temanızı değiştirin ve öyle deneyin. Ben OSade teması ile 22. makalemi girdikten sonra yaptığım başvuruda 2 gün sonra onaylanmıştım.

Haklısınız sanırım şuankı temam yanlış bir seçim.

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Aldığınız hata reklam yerleşimi ile ilgili ise berk hocamızın dediğini yapmanız gerekiyor temadan kaynaklı olabilir veya google'nin size verdiği kodu yanlış yere ekliyor olabilirsiniz.

Temanızı değiştirip,özgün içerik girmeye devam eden siteniz 2-3 aylık olduğunda tekrar başvurun o zaman kabul görecektir.

Temamı değiştirdim hoopbir hafta sonra başvurursan olmaz,uyarımıda yapıp kaçayım ben hayırlı geceler umarım onaylanır siteniz :rolleyes:
onaykeles

kişi bu mesajı beğendi.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al