-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili bir blog kurtum tema ucretsız bır tema kendı edıtlemelerımı yaptım ve devam edıyorum, bana önereceğiniz yada tavsiye edeceğiniz birşey var mı? Sizce Nasıl olmus
Soru: Blog'um google tarafından indexlemiyor. webmaster tools kayıtlıyım özel robots ayarlarım da aşağıdaki şekilde dir
User-agent: Mediapartners-Google
Disallow:
User-agent: *
Disallow: /search?q=*
Disallow: /*?updated-max=*
Allow: /
Sitemap: http://dgsnotlari.blogspot.com.tr/atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500
edit: Blogta bulunan reklam alanı kaldırılacaktır o kısma matematik formullerınden bırseyler hazırlıyorum
Düşüncelerin kelimelere döküldüğünde gerçekleşir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DGS ile hiçbir alakam yok ama bir videoyu izledim. Anlatımın çok iyi, gayet anlaşılır. DGS'ye hazırlananların işine yarayabileceğini düşünüyorum. İyi çalışmalar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zxyxyz adlı üyeden alıntı
DGS ile hiçbir alakam yok ama bir videoyu izledim. Anlatımın çok iyi, gayet anlaşılır. DGS'ye hazırlananların işine yarayabileceğini düşünüyorum. İyi çalışmalar :)
yorumunuz ıcın tesekkurler yalnız vıdeo bana aıt degıl Senol Hocaya aittir. Acaba sorun olurmu google acısından dıye dusunmeden edemıyorum telif hakkı ıle ılgılı yazı yazdım Kaynak sahıbı ısterse kaldırırım ama google ne der ki :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
DGS ile geçiş yapan biri olarak iyi çalışmalar dilerim. Çok az gerçekten dgs ile ilgili gerçek bilgi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi bölüme gectiz acaba ? Ve ben bilgileri mi aktarmak istiyorum en azından ne kadar biliyorsm umarım yararlı olur . Bu arada isterseniz blogumda geçtiğiniz bölüm hakkında ve üniversite koşul vs bir yazı paylaşmak isterim en azından orayı düşünenler bilgilenmis olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telif hakkı sorun olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama benim şahsi fikrim google açısından sorun olmayacağı. Sonuç olarak konu hakkında ziyaretçilere en fazla faydayı sağlayacak içeriği giriyorsun.. Zaten google'ın istediği de bu olsa gerek.
Peki konuları kendin anlatarak video eklemeyi düşündün mü?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam düşündüm ama bende aynı sınava çalıştığım için o kadar vaktim olmuyor ama kazanırsam insAllah onu da yapacağım.