-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar sitem bugun adsense tarafından banlandı hesabınız kapatılmıştır diye mesaj atmışlar ben bu sitede bidaha nasıl adsense kullanıcam mesela hostingimi satsam alan kişidemi adsense tekrar başvuramaz veya ben tekrardan başvuramammı aynı site ile birde domainimi değiştirip yine başvursam yinee değişiklik olmaz mı ?:mad:
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ceo
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence domain'i değiştirip tekrar başvursanız kabul edilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Domain le Ve o hesapla başvuru yapamazsınız. domain whois leri değiştirip bir akrabanız üzerinden yeni adsense hesabı açıp başvurmanız gerekli. O isme ve soyisme, Ayrıca o domaine adsense alamazsınız.
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
1 hafta sonra tekrar basvuru yap ayni isim ayni bilgiler ve ayni domainle sadece gmail hesabini degistir bide boyle dene. Ven bunu denedim ve adsensem kabul edildi suanlik bir sikinti yok gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar sitem bugun adsense tarafından banlandı hesabınız kapatılmıştır diye mesaj atmışlar ben bu sitede bidaha nasıl adsense kullanıcam mesela hostingimi satsam alan kişidemi adsense tekrar başvuramaz veya ben tekrardan başvuramammı aynı site ile birde domainimi değiştirip yine başvursam yinee değişiklik olmaz mı ?
Siteniz adresi ne?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Merhaba, arkadaşlar sanırım daha önce hiç adsense den kısıtlama görmemişler. İlk önce korkma ve ya heyecan yapma, eğer haklı olma ihtimalin varsa ilk önce itiraz et. En geç 1 hafta içinde olumlu ve ya olumsuz dönüş yapacaklar sana. Olası bir olumlu dönüş halinde sıkıntı yok. Eğer olumsuz bir dönüş yaparlarsa siteni gözden geçir, temanı değiştir falan tekrar başvuru yap. İlklerde onaylanmasa bile 2. - 3. başvurunda onaylanır.
1 kişi bu mesajı beğendi.