crasher911 adlı üyeden alıntı

Oppsss. Benim wmaracı ile hiç bir iş ilişkim yok. Bikere bunu kafanızdan bi atın. Ayrıca yazılarımın ve yorumların hiç bir kısmında wmaracını kullanalım diye bir cümle geçirmedim. Öyle bi niyetimde yok. Daha iyileri kurulsun niyetindeyim ben. Fiverr.com'a bakmadınız sanırım. Fiverr'da da bireyler yine bireylere hizmet satmaktadır. Web dahil bir çok konu mevcut. Forum konusunda da stackoverflow'a bakabilirsiniz. Bilgi paylaşımı üye olunması konusunda dünyaya hitap eden bir sitede hiç bir üye olma gibi sorunlar yaşanmamaktadır. Siz para kazanıorsunuz ama sizden hizmet almak isteyen belkide binlerce insan size sırf üyelikleri olmadığı için ulaşamıyor mesela. Sizin için potansiyel para kaybı. Bunun farkında değilsiniz. Afedersiniz, bencillik diyerek yanlış kelime kullandım. Sizinkisi düşüncesizlik. Bu hizmeti sizden alamayan veya hiç bir şekilde üyeliği olmadığı için alamayan insanların heveslerinin nasıl kırıldığını ve bununda Türkiye internetini nasıl baltaladığını bir düşünün. Düşünmeyi bırakın artık görün bunu.

Ayrıca ticaretide geçiyorum bilgi paylaşma konusu. Mesela diyelim ben yılarr önncesinde de olsa bir üyeliğim olmasına rağmen (başka bir siteyle) insanlara ciddi anlamda wordpress konusunda yardım etmeyi severim elimden geldiğincede bu işle uğraşıyorum zaten ama ***'u kullanamadığımı üye olmadığım için kullanamadığımı bir düşünün. Yüzlerce kişiye göünüllü ve ücretsiz bir şekilde yardımcı olabilme fırsatımı elimden alıyolar. Peki sizce bu Türkiye internetinin gelişmesinde bir engel değil mi ? Bunu nasıl göremessinizz?

Benim kafamda zaten WM Aracı ile bir bağınız olduğu gibi bir durum belirmedi ki hocam. Siz benim yazdıklarımı anlamadan okuyorsunuz sanırım. Yazdıklarımda gayet anlaşılır olduğumu düşünüyorum.