Ben teşekkür ederim, madem bu kadar bilgi almak istiyorsunuz buyrun gelin eğer fikriniz değişirse davetiyenizi ben vereceğim.
Hocam sorunda bu işe zaten. Ben diyelim bilgi almak istediğimi burda bu kadar uzun ve tartışmalı yazıda beyan ettim ve sonucunda bir davetiyeye ulaştım diyelim. Acı olan noktada tam olarak bu zaten insanların kendini geliştirmelerinin önünü tıkayan nokta bu zaten. Neden bukadar zor ? Hadi ben kendimi sürekli yabancı kaynaklardan eğittim sorularımı stackoverflow gibi forumlarda sordum cevap buldum. Türkiye'deki diğer başlangıç seviyesinde olan ve yabancı dil bilmeyen insanlar napıcak ? Nasıl hevesleri kırılmadan devam edicek bu işe ? Bu kadar **************lıktan bahsediliyor. Dünya üzerinde bireylerin bireylere hizmet sattığı siteler var onlardan birtanesi fiverr.com bu gibi siteler nasıl **************lığın önüne geçiyo ? Türkiye'de alexa top 10 listesinin içerisinde olan bir site *** nasıl bunun önüne geçemiyorda böyle 90 'lı yıllardan kalma bir yöntem uygulamaya halen devam ediyor ?Ayrıca, davetiye teklifiniz için teşekkür ederim ama ben ***'u kullanmamak konusunda kendi adıma ısrarcıyım. Ben ve benim gibi insanlar alternatif yollarda kaldığı sürece, ***'a uyguladıkları yöntemin yanlış olduğu anlatılabilinir ancak.