Bencil, bencil, bencil, bencil kelimelerinin ardından benim başlattığım yazık kelimesine geçmişsiniz. Söyleyecek söz bulamıyorum.
Yazımdan çıkarımda bulunamadığınız için direkt yazık kelimesine gelmiştim. Çıkarmda bulunamanızı ve her insanın farklı kapasitelere sahip olduğunu (yaradılış olarak) anlyorum ve sözlerinize saygı duyarak neden "bencil" diye nitelendirdiğimi sizin için tekrar yazıyorum.Bende ***'a üye olup kendi siteme trafik çekip yada ticaret yapıp bunu finansal boyutlara taşıyabilirim ama *** ' u kullanmamayı seçiyorum. Peki siz niye ***'u kullanmayı seçiyorsunuz ? Diyeimki ticaret yapıyorsunuz. Birincisi yaptığınız ticaretten para kazanabilirsiniz fakat *** üyelik sistemiyle sizin potansiyel kazancını engellemiş oluyor çünkü sizden hizmet alıcak insanların üyeliğini engelliyor, insanlar size ulaşamıyor bile ( bu durumda kaç insan olduğunu siz düşünün. ) ama siz olsun diyorsunuz ben yinede ekmek yiyorum burdan. İşte tam bu noktada bu insanlar bencil bence. Onlar için internet sektöründe Türk insanın nekadar ilerlediği veya Türk insanın nekadar kendini geliştirdiği önemli değil çünkü onlar ekmeğine bakıyor umurlarnda da değil. Bunu yapmasalar bir tepki koysalar ve ***'u kullanamsalar koydukları tepki belkide bir etki görücek ve tüm toplum olarak sonuçta daha iyi sonuçlar daha iyi, gelişmiş bir türk internet sektörü elde edicez. Hemde insanlar şuan kaybettikleri ve kaybetmeye devam ettikleri potansiyel müşterilerini kazanmış olacaklar. Umarım yeterince anlatabilmişimtir.