Bildiğiniz gibi wmaraci birçok üyeye sahip geniş bir topluluk ben diyorumki bu forumdan toplanıp bir site/sistem yapabiliriz hepimizin rütbesi olacağı herkezin seo yapacağı herkezin kazanacağı bir site yapabiliriz.(herkez'den kastım projeye dahil edilen kişiler)
Belirlediğimiz (oylama sonucu) alanda bir site kurabiliriz bu siteye admin değilde rütbeli moderatör tarzında yetki vererek örneğin x adlı yetkilinin tek yetkisi yeni konu girmek x1 adlı yetkilinin tek yetkisi sitenin temasını/kodlarını editlemek gibi.
Demek istediğim forumdan toparlanarak bir site kuralım herkezin bir görevi olsun ana bir yetkili olsun (tabikide ben değil :D) onuda biz seçelim böyle bir site açalım hiç para kazanmasakta birlikte birşey yaptık deriz olmazmı :cool:
Eğer kabul görürse 2 adet anket ile sitenin alanını tartışabiliriz.Bir'isi sponsor olsa diğer arkadaşlarında görevleri olsa herkez kendi
görevini yapsa bizden iyisi yok ;)
EDİT : KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR YAPABİLECEĞİ İŞ (SEO,YAZAR,YONETİCİ,SPONSOR,YARDIMCI VB.) ve VARSA SKYPE, FACEBOOK ADRESİ'Nİ İLETEBİLİRLER EĞER YETERLİ VASIFLI ARKADAŞ ÇIKARSA PROJE YAPILABİLİR.