-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok saçma yorumlar gelmiş, insan ile hayvan arasındaki farkı unutmuş herkes.Eğitilmiş hayvana insan deniyor, eğitilmemişlerinide görüyoruz işte. Böyle şeyler yurt dışında olmuyor diyen arkadaş amerikayı,ingiltereyi vs. TRT'den takip ediyor heralde. Yazık oldu, gencecik bir kız..
1 kişi bu mesajı beğendi.
ExAct
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı Okuyor
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Allah rahmet eylesin,allah ailesine kolaylık versin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sadece idam yeterli değil öyle bir şey yapılacak ki ölünce bile kurtulamayacağım demeli bu yaratıklar o yüzden aklıma gelen en güzel çözüm islami kurallara göre defin yapılmaması bu serefsizler idam edildikten sonra yakılacak külleri de açık denize atılacak ne mezar ne dua ne defin işlemi hiç var olmamışlar gibi olacaklar bak o zaman oluyor mu bir tane cinayet !
bir de bu töre möre kim varsa yaptıran teşvik eden yardım eden topunu aynı ceza ayırt etmek yok..
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
O kız acı çekerek can veriyor siz bu adamlara idam edin diyorsunuz acısız tek seferde. Sizce bu eşit mi olacak? Bence hadım edilsin sonra pansuman vs yapılmasın kan kaybından ölsün gitsin. Bu tüm tecavüz edenlere yapılsın uzun sürsün! Nasıl o kız anne diye bağırmamış mıdır? Bitsin diye yalvarmamış mıdır? Aynısını bu adamda desin.
Oysa öyle mi? Benim de tuttuğum iktidar partisi(!) adalet içine şiçti. Bu adam mahkemede selfie çekebiliyorsa cezasını da millet kesmeli!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Annesine babasına sabır diliyorum.
İdam yanlısı değilim. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi idam bir anda ölüm demektir ki onlar için kurtuluş yoludur. Böyle insanlar çürütülerek, eziyet edilerek ölmeli. Yaşama hakları ellerinden alınacaksa bu şekilde alınmalı. Ne kadar ceza verileceğini merakla bekliyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.hakancolak.com