-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu doğru yere mi açtım pek emin değilim ama gtmetrix te aldığım bir uyarı neticesinde bu konuyu buraya açmaya karar verdim.
Serve scaled images sorununu nasıl çözebilirim?
Anladığım kadarıyla sorun boyutları daha büyük olan görsellerin kullanıcıya gösterilen sayfalarda küçültülseler dahi sunucular tarafından büyük boyutlu olarak görülmeleri... değil mi?
Doğru anladıysam teyit edip, sorunun ve çözümü hakkında bilgilendirebilmeniz mümkün müdür?
Şimdiden teşekkürler.
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu doğru yere mi açtım pek emin değilim ama gtmetrix te aldığım bir uyarı neticesinde bu konuyu buraya açmaya karar verdim.
Serve scaled images sorununu nasıl çözebilirim?
Anladığım kadarıyla sorun boyutları daha büyük olan görsellerin kullanıcıya gösterilen sayfalarda küçültülseler dahi sunucular tarafından büyük boyutlu olarak görülmeleri... değil mi?
Doğru anladıysam teyit edip, sorunun ve çözümü hakkında bilgilendirebilmeniz mümkün müdür?
Şimdiden teşekkürler.
Sorunun tamamını yazabilir misiniz?[
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
wp-admin/options-media.php
bu adresten küçük resim boyutunu diğer kısımlara uygun olarak ayarlayın eğer bu yöntem işe yaramazda slider için öne çıkarılmış görsel değilde özel alan kullanın böylece sorun da kalmaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bu sorun bende de var. 4 tane resmi istediği boyuta küçültürsem çirkin duruyor mobilde. Nasıl çözeceğim bilemedim.