Bence içeriklerinizin özgünlüğünü kontrol etmelisiniz. Örneğin "Üniversiteyi Lise Zanneden Annelerin 17 Tribi" adlı yazınız aynı şekilde onedio.com'dan yayımlandıktan 1 gün sonra olduğu gibi yayımlamışsınız. Sanırım diğer yazılarınızın büyük çoğunluğu yine aynı şekilde alınmış, sitelerimizin bir yere gelmesini istiyorsak biraz daha emek vermemiz gerekir bence.
6 ayda 600 lira kadar bir para harcadım sırf sitelere ve ben öğrenciyim hiç bir gelirim yok tema+özgün içerik+ seo çalışmaları+ tanıtım makaleleri vs. + çok fazla emek harcadım sadece son içeriklerim yani en fazla 40 50 içerik özgün değil evet onediodan alıntı yapıyorum çünkü onedio galeri botum var kalan diğer içerikler %100 özgün ve güvenilir bir şirketten alınıyor.
Ek Olarak:
Genel bloglarda bu sorun var bildiğim kadarıyla. Sadece bir alana yönelseniz belki daha faydalı olur hit olarak.
uygun bir domain kolluyorum hocam istediğim şekilde bir domain bulursam daha dar bir alana yöneleceğim
yorumlarınız için teşekkür ederim
Ek Olarak:
bugun tatil benım hitte tavan yapmış :D
oyun hileleri alanında olduğunuz için çok doğal :D umarım getirisi güzel olur da sitenin aldığı hite değer :D başarılar dilerim