-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar google analitics de yeni bir sekme var kohort analizi diye ne işe yaradığını nasıl kullanıldığını bilen var mı? inceledim biraz ama elde tutma oranı, kişi başına sayfa dolaşma oranı diyor.. pek bişe anlamadım bilen var mı nedit ne değildir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı kişiler siteye ne kadar sıklıkla ve hangi sayfalarınıza tekrar geliyor yani bir çeşit sadakat testi beta aşamasındadır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aslında her ikiside önemli şöyle ki eskilerin gelmesi sitende hala onlara verebileceğin doyurucu içerik olduğunu gösterir tabi yüksek ise değerler tabi ki doğal olarak sitede kalış ve sayfa gezme süreleri uzayacaktır asıl önemli olan da budur zaten bir kişinin 45 dk tek sayfada kalmasından 3 dk 3 sayfa gezmesi daha iyidir.
yeni gelenler ise bir çeşit tavsiye edilme oluyor popülariteniz artıyor demektir oda iyidir ama siteden çıkış süreleri 30 -40 sn altındaysa kötü yani hemen çıkma oranı %60 geçerse fena şans eseri geldim ve bişey bulamadan çıktım demek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.