-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sevgili arkadaşlar. Ben uzun zamandan beri Basur (Hemoroid) hastalığından şikaetçiyim. Uzun yıllar süren dayanımaz acılar, ağrılar, ameliyat vs. derken çareyi emekli bir imya teknikeri olan bir yakınımın hazırladığı, tamamen bitkisel bir merhemde buldum. Asıl konuya geleyim hemen. Bu yakınıma bana fayda gösteren bu kremini internette duyurup, almak isteyenlere tanıtımını yaparak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabileceğimi söyledim. Amacım basit bir blogger sitesi ile kremin faydalarını anlatıp satışa sunmaktı. Ancak yine her zamanki gibi büyük konuştum ve bir yerde tıkandım. Sizce bu site nasıl bir içeriğe sahip olmalı? Tema vs seçimi ne kadar önemli ve en önemlisi google da bu kremin görünüp ilk sıralarda çıkması için neler yapmalıyım? Alıntı ya da çalıntı paylaşım olmadan, yalnızca tecrübelerimi kaleme alarak, doğal ve samimi bir site düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
öncelikle geçmiş olsun hocam
temayı makaleyi seoyu vs geçtim
lakin birşeyler satmak için fatura kesmen gerekiyor bunu biliyorsun
bu ürün sağlık ürünü sana faydalı gelen karışım başkasına zarar verebilir
bilimsel olarak araştırma geliştirme onay ıvır zıvır almadan hiç bir ilacı satamazsın satmamalısın
tarif et ama temin etme benden sana tavsiye.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Bu tarz karisimlari satmamalisin.
Evet elbette internetten cok fazla kisiye ulasirsin, ancak para kazanamazsin bu isten.
Sana tavsiyem sadece tarif et, diger arkadasin da dedigi gibi.
Anahtar kelimerini guzel secersen bu is olur gibi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
İsmini pm atar mısın kremin?
Dh gibi büyük forumlarda bu rahatsızlıktan şikayetçi olanların konularını bulup oraya uygun şekilde siteni eklersen büyük reklamın olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tavsiye ve istek üzerine ilaç hazırladığı için yakınımız kreme bir isim koymamış. Basur kremi şimdilik. Tabi ki kafamdaki işi gerçekleştirebilirsem buna bir isim bulmak gerekecekç.