grafen adlı üyeden alıntı

Ben kendimi tanıtıyım o zaman 4.sınıf kimya öğrenciyim Okula girdiğim seneden beri böyle ürün üreden ürünlerin geliştirilmesinden tutun üretimine ve sağlık bakanlığına bildirilmesine kadar bir çok aşamada görev aldım.Arkadaşın internette satmak istediği krem diyorum çünkü ilaçlar internette satışı yasak olan bir ürün siz eczaneye gidip böyle bir ürün isteseniz size dermokozmetik ürün verecektir. Size reçete ile satılan bir ürünü vermez o yüzden destek ürünüdür dedim
Ayrıca 2010 senesinden beri ilaç eczacılık genel müdürlüğü ilaç dışındaki kozmetik ürünleri bildirim usulü onay veriyor daha da açıklayıcı olursam siz şirket olarak ilaç eczacılık genel müdürlüğüne ben bu ürünü üretiyorum haberiniz olsun diye bildirimde bulunuyorsunuz yoğunluğa göre 1 ile 6 ay içerisinde size bu ürün için izin verilmiştir gibi geri bildirimde bulunuyor.Daha da o ürünü şikayet olmadan incelediklerinide görmedim

işte cevabı sizde yazmışsınız
ben bu ürünü üretiyorum demek için prospektüs oluşturmak gerekli bunuda test ve deneyler ile tesbit etmeli yüzlerce hasta üzerinde denenmeli sonunda basur ilacı için uygun bir ürün olduğu kanıtlanmalı
bunların hepside bilimsel testlerle yapılır
yapılmayanlarda koca karı ilacı dediğimiz yaşlı amca ve teyzelerin yaptığı kimisinin faydalı olduğu merhem kremlerdir bunlar zaten bolca var
ama internetten satmak apayrı ve tehlikeli