işte cevabı sizde yazmışsınız
ben bu ürünü üretiyorum demek için prospektüs oluşturmak gerekli bunuda test ve deneyler ile tesbit etmeli yüzlerce hasta üzerinde denenmeli sonunda basur ilacı için uygun bir ürün olduğu kanıtlanmalı
bunların hepside bilimsel testlerle yapılır
yapılmayanlarda koca karı ilacı dediğimiz yaşlı amca ve teyzelerin yaptığı kimisinin faydalı olduğu merhem kremlerdir bunlar zaten bolca var
ama internetten satmak apayrı ve tehlikeli
ben bu ürünü üretiyorum demek için prospektüs oluşturmak gerekli bunuda test ve deneyler ile tesbit etmeli yüzlerce hasta üzerinde denenmeli sonunda basur ilacı için uygun bir ürün olduğu kanıtlanmalı
bunların hepside bilimsel testlerle yapılır
yapılmayanlarda koca karı ilacı dediğimiz yaşlı amca ve teyzelerin yaptığı kimisinin faydalı olduğu merhem kremlerdir bunlar zaten bolca var
ama internetten satmak apayrı ve tehlikeli
Yine diyorum bir ürün internette satılırsa eğer dermokozmetik ürün olarak satılır.İnternette satılan ürünlerin prospektüse ihtiyacı yoktur.
İnternette geçen yıllarda metin ilaç diye bir firma vardı bu firma isim değiştirdi hala aynı işi yapıyor zayıflama hapı satıyor internetten bunuda destek ürünü altında satıyor.İlk önce sağlık bakanlığı destek ürünü veya ilaç olarak satamayacaklarını söyleyip ürettikleri firmaya uyardıda bulundu firma bu sefer tarım ve köy işleri bakanlığından izin aldı ve internette satmaya devam etti böyle firmalar hala da devam ediyor bu ülkede sadece tesadüf eseri yaşıyoruz diyorum