wmaraci reklam
tr.link

LG G3 Lollipop ve KitKat görsel karşılaştırma

5 Mesajlar 773 Okunma
acebozum
tr.link

News News Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
LG G3 modeli için Android 5.0 Lollipop güncellemesi yayınlandı. LG G3 modeli için yayınlanan güncelleme ile beraber LG G3 modeli başarılı bir kullanıcı sayısına ve kullanıcıların beğenisine sahip olacak ve güncelleme ile beraber daha fazla yeni özelliğe sahip olmuştu. Akıllı telefonun özelliklerine Android 5.0 Lollipop güncellemesiyle beraber yeni özellikleri ve hata gidermelerinin yanı sıra Android 5.o Lollipop güncellemesinin Materyal Tasarımı daha canlı bir görüntü ortaya koymuş ve kullanıcıların beğenisini kazanmıştı.

Bugün ise bizlerde sizler için LG G3 modelinin Android 5.0 Lollipop güncellemesi ve Android 4.4.2 KitKat güncellemesini görüntülü olarak sizler için karşılaştırdık.

Sol taraftaki görseller LG G3 Android 4.4.2 KitKat görselleri, sağ taraftaki görseller LG G3 Android 5.0 Lollipop görselleri.

Görseller ve kaynak: http://teknoneo.com/lg-g3-lollipop-ve-kitkat-gorsel-karsilastirma/

googleasistan
reklam

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)
Bu görsellerin ikisi de benim G3 e benzemiyor. Lolipop güncellemesinden sonra bir güncelleme daha geldi 5,0,1 güncellemesi. Bilginiz olsun.

• Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 1, (%100)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Bu görsellerin ikisi de benim G3 e benzemiyor. Lolipop güncellemesinden sonra bir güncelleme daha geldi 5,0,1 güncellemesi. Bilginiz olsun.

Resimdeki görseller en son gelen Android 5.0 Lollipop güncellemesinin görselleri. Tekrar kontrol ettim ancak sizin cihazınız operatör kaynaklı bir cihaz ise LG Mobile yurtdışında yeni bir güncelleme yayınladıysa ondan dolayı farklılık gösterebilir. Cihazınızın LG Mobile tarafından bu şekilde bir tasarıma sahip olması lazım aslında ama hayret.

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)
LGE nin web sitesindeki yazanı bilmem ben canlı kullanıyorum telefonu :D
Çoğu yeri benziyor, alt takım geri , menü v.s tuşları var ya onlar değişik ama son güncellemede değişti.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 1, (%100)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

LGE nin web sitesindeki yazanı bilmem ben canlı kullanıyorum telefonu :D
Çoğu yeri benziyor, alt takım geri , menü v.s tuşları var ya onlar değişik ama son güncellemede değişti.

Evet alt tuşlar farklı. Dediğim gibi güncelleme bölge bölge geldiğinden yabancılara gelmedi demek :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al