Merhaba Arkadaşlar adım Tolga belki yazı biraz uzun olabilir ama okuyun : )
Bundan 2 ay önce bir kombi şirketine web sitelerini kontrol etmek için başvuru yapmıştım ve işe alındım. Şuan 50 ye yakın sitelerimizin kontrolünü yapmaktaydım.
İşe başlayalı 2 hafta oldu bizim asıl Seo cu ile patron arasında anlaşmazlıklar cıktı ve Seo cu işden ayrıldı. Bu yüzden seo işini patron bana verdi bi dene bakalım neden biz yapamayalım felan diyede gazı verdi ( İyiki verdi)
Tam tamına 1.5 ay düzenli içerik ve kontrol etmemle ilk yüzde olmayan sitelerimizi ilk sayfaya cıkardım.
Şunu anlatmak istiyorum hiç bir şekilde vazgeçmeyin hemen olabilecek bir şey değil seo . Sen düzenli normal yollardan içeriğini gir zaten Google senin arkanda. Tabi bunun yanı sıra bir tanede adam akıllı reklam sitesi buldum ücretsiz hergünde oraya sitemi ekliyordum tamamdı yani :D
Şimdi başarıya ulaştım ve halada vazgeçmiyor aynı düzenle gidiyorum. Sizlerde kendinize bir düzen kurun o düzende gidin ve ilerleyen günlerde başarıyı görmüş olacaksınız.
Ben bloglara felan güvenmiyordum. Paravan blog felanda kasmıyordum. Bir kaçtane sitemden kendime link veriyordum. Bazı yazılarımdada başka bilgili sitelere link veriyordum tamamdı.
Uzun lafın kısası Azmin sonu kesinlikle zaferdir.
Ben bu işi başarabileceğimi hiç düşünmedim ama başardım.
Asıl meslegim ise PHP uzmanı .
Yazı uzun oldu okuduysanız teşekkürler kendinize iyi bakın