Merhaba, çoğumuzun bildiği gibi bir brezilya oyun sitesi olan nuuvem oyunları webde belkide en ucuza satan sitedir. Fakat ne yazık ki ülkemizden satın almayı desteklemiyor, bunuda proxy kullanarak halledebiliyoruz. Proxy Switcher işinizi fazlasıyla görecektir. Ben kuzenim ve yeğenlerim sayesinde bolca oyun aldığım için nerede ne var doğal olarak biliyorum.

http://www.nuuvem.com.br/

Sözü uzatmadan konuya gireyim, aşağıdaki linkten kampanyalı oyunları görebilirsiniz.
http://www.nuuvem.com.br/promo/ziriguidum?utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=ziriguidum-dia17-02-15
Brezilya proxylerinden birini seçip siteye girin almak istediğiniz oyunu sepete atın ve ödeme yöntemi olarak 2. seçenek paypalı seçin ve ödeyin. Daha sonra nuuvem kullanıcı menunuzden meus games sekmesine geçerek satın aldığınız oyunu görebilirsiniz.
Brezilya Reali tl kurunu aşağıdan hesaplayabilirsiniz.
http://tr.coinmill.com/BRL_TRY.html

Ben kuzenim için (13.99R$) 12 lira 7 kuruşa Euro Truck 2 Collector Bundle satın aldım az önce ve keyi ekledim onun steam hesabına oyun inmeye başladı bile.



Son olarak önemli bir uyarı. Bölge kilidine ve oyununun geçerli olmadığı ülkelere dikkat edin. Örneğin aşağıda benim aldım oyunda sıkıntı yok.



Fakat aşağıdaki resimde bölgesel sınırlamaları görebilirsiniz. Sayfayı türkçeye cevirmeniz kafi.



İlaveten bugün işteyken detaylı inceleme fırsatı bulamadığım bir mail vardı oda GMGden gelmişti onuda bu konuda paylaşayım. Herkes faydalansın.



20 Şubata kadar ödeme tutarına %23 indirim sağlayan kod gelmiş. Aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.
http://www.greenmangaming.com/

23PERO-FF2GOO-D2MISS