sosyalmedya adlı üyeden alıntı
Geçen gün özel mesajla cevaplamıştım.Yazıyı dışarı çıkarman için ilan_liste divi içerisinde resim kısmını ve yazı kısmını ayrı divlere alman gerek.Sonra ilan_liste divine verdiğin bu çerçeve özellikerlni alıp resim divi vermelisin.Senin yapın şu şekilde
Yukarıdaki yapını şu şekilde değiştirmelisin
bunu yaptıktan sonra ilan_liste divinin css özellikerlnden bazılarını ilan_resim divine aktarmalısın
border-radius ve border özelliklerini direk taşı
ilan_resim için css özellikleri şu şekilde olabilir
.ilan_resim {
width: 85px;
height: 85px;
border-radius: 999rem;
border: 1px solid #212121;
overflow: hidden;
margin: 0 auto;
}
Güncelleme: Yada yapını değiştirmeden şu şekilde de yapabilirsin.Resimin bulunduğu tagına class="ilan_resim" ekle.
Yukarıda verdiğim ilan_resim css özelliklerine bir de display: block; ekle,tabiki ilan_liste deki border ve border-radius özelliklerini kaldır.
Olmuyor işte bununla sorun orda border ve border-radius u kaldırınca ana sayfa kökten bozuluyor ilanlar alt alta geliyor yuvarlaklık özelliği kayboluyor. Yani bide karışık oluyor anlamıyorum sorun nedirdir 2 gün önce denediğimdede aynısı oluyordu. O başlıkları resimden ayırmanın daha kolay yolu yok mu ya çünkü gerçekten neyi nereye yazacağımı neyi sileceğimi bulamıyorum. Zor oluyor yani böyle.