32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
flash bir oyuna yönelik olarak düşünüldüğünde normal bir sisteme sahip ama içerikler iyi fakat bir oyun olarak satın alınacaksa veya online hizmet vercekse yeterince iyi değil ama devam ederseniz iyi olacağından süphem yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Şuan bile başarılı gözüküyor. İleride çok iyi olacağınızdan şüphem yok.
Proto52
www.anildurgun.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hoş gözüküyor. Merakla bekliyorum. Turan Online :)
sefolee
www.GamerTr.com
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Web tabanlı oyun projesi olduğunu varsayıyorum. Bu konsept daha önce çok tuttu. Zamanla güzelleşeceğini umuyorum. Grafikler konusunda işinin ehli arkadaşların desteği gerekecektir. Proje belirli bir seviyeye geldikten sonra ilgi artacaktır, grafiker desteği daha kolay bulunacaktır diye düşünüyorum.
Takipteyim.
Ek olarak: Proje hayata geçme fırsatı bulursa kendi adıma sitemde tanıtım inceleme vs her türlü desteği vermeye hazırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İlk resimlerde tam kötü gidiyor diye düşünürken orta-son civarı çok beğendim, gerçekten kaliteli bir oyun olmuş şimdiden, İnşAllah istediğin yere ulaşırsın, gerçekten çok emek isteyen işler bunlar bildiğim kadarıyla, cidden hoş bir dekora da sahip, gördüğüm ve önermek istediğim birkaç şey var, 1. o sohbetteki Türkçe karakter sorununu çözmen gerek, 2. de hikaye kitabında yazıyı tüm kitaba yazmaktansa örneğin kitap 600px ise 300 300 bölüpde yazarsan sayfa sayfa yazmış gibi olacağından daha hoş görünür, tekrardan eline sağlık muhteşem görünüyor.
// Bidaha baktımda cidden güzel ya, metin2 dokulu oyunları çok severdim bana onu hatırlattı, çıkamadım konudan :d Bir de ek olarak ID'leri Get olarak almışsınız, zindan.php vs.vs yazan adresde id'yi 2vs. yapınca başka birinin hesabına mı girmiş oluyoruz ? POST ile almanı tavsiye ederim.